Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

"Επιλογή αυτοκτονίας" χαρακτηρίζει η ΓΣΕΒΕΕ την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση. Ακούς υπουργέ μου;

Το αυτονόητο γράφει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας στην επιστολή που έστειλε στον Βαγγέλη Βενιζέλο αναφορικά με την αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23% στις επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες εστίασης. Η ΓΣΕΒΕΕ, η οποία ζητά άμεσα συνάντηση με τον υπουργό, σημειώνει ότι εξαιτίας αυτής της "παρανοϊκής", όπως την χαρακτηρίζει, επιλογής, τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση θα οδηγήσουν σίγουρα σε...
μείωση εσόδων για επιχειρήσεις και κράτος, θα εκτροχιάσει τους στόχους που τίθενται για τον προϋπολογισμό και θα οδηγήσει στην ανεργία δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους. "Ιδιαίτερα θα πρέπει να σας επισημάνουμε", συνεχίζει η επιστολή, ότι θα πρέπει να ανακληθεί άμεσα η επιλογή "αυτοκτονίας" που έγινε με την αύξηση κατά 10 μονάδες, δηλαδή 77%, του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες εστίασης (από 13% σε 23 %). Επιχειρήσεις που εκτός των άλλων αποτελούν και καταφύγιο για εργασία, κύρια νέων ανθρώπων, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο".

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε