Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Βουτιά στην άβυσσο με μία ανάσα

Ο Γκιγιόμ Νερί είναι παγκοσμίας κλάσης δύτης ελεύθερης κατάδυσης, ωστόσο σε αυτό το βίντεο ξεπέρασε τον εαυτό του βουτώντας στο βαθύτερο τμήμα του ωκεανού.
H Dean's Blue Hole είναι η βαθύτερη γνωστή υποθαλάσσια τρύπα στον κόσμο. Βρίσκεται σε έναν κόλπο δυτικά από την Clarence Town στο Λονγκ Αιλαντ στις Μπαχάμες και η είσοδος της ξεκινάει κάτω από το επίπεδο της θάλασσας, ενώ φτάνει μέχρι τα 202 μέτρα βάθος.
Βουτώντας σε τέτοιο σκοτεινό βάθος, ο Νέρι έκανε μία μοναδική επίδειξη ηρεμίας και αυτοσυγκέντρωσης, χωρίς να χρησιμοποιήσει συσκευές οξυγόνου ή εξοπλισμό.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε