Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

«Ετελείωσε»… Ο δεκάλογος των εκλογών σε άσπρο-μαύρο


Από το Newsbomb
Φαύλος κύκλος ήταν πάντα η σχέση των πολιτικών με τους ψηφοφόρους τους. Είναι κοινή εκτίμηση πως μετά το 1952 άρχισε να συγκρούεται το πολιτικώς ορθόν και το ηθικώς πρέπον. Για του λόγου το αληθές ψάξαμε και βρήκαμε δέκα ιδιαίτερες σκηνές από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.
Ο δεκάλογος των εκλογών σε άσπρο-μαύρο
Θα δείτε κατά σειρά, σκηνές από τους «Παπατζήδες» με τον Νίκο Σταυρίδη, «Ανθισμένη αμυγδαλιά» με τον Νίκο Σταυρίδη, «Υπάρχει και φιλότιμο» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, «Ένας ήρως με παντούφλες» με τον Βασίλη Λογοθετίδη, «Ο αχόρταγος» με τον Γιάννη Γκιωνάκη, «Ξύπνα Βασίλη» με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, «Στουρνάρη 288» με τον Απόστολο Αβδή στο ρόλο του βουλευτή Καλοχαιρέτα, «Ζητείται ψεύτης» με τον Θανάση Βέγγο και «Τζένη – Τζένη» με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο.
Απολαύστε τις σκηνές αφού διαβάσετε τους προσδιοριστικούς υπότιτλους και προετοιμαστείτε για την προεκλογική περίοδο που έρχεται, μαζί με τις... ανοιξιάτικες φουσκοδεντριές.
Διαβάθμιση οικονομικών εγκλημάτων:

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε