Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Νικόλαος Ζώρζος και πάλι Δήμαρχος Σαντορίνης

Συγκινητικές και ανθρώπινες στιγμές ξετυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα μπροστά από το εκλογικό κέντρο του Δήμαρχου, καθώς εκατοντάδες φίλοι του είχαν σπεύσει να πανηγυρίσουν την μεγάλη νίκη. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν ο θερμός εναγκαλισμός και τα δάκρυα χαράς του Άρη Χλωρίδη με τον Δήμαρχο. Ο Δήμαρχος ζήτησε οι πανηγυρισμοί να είναι ανάλογοι της προεκλογικής του εκστρατείας, χωρίς δηλαδή υπερβολές και μέσα σε ήπιο κλίμα, όπως και τελικά έγινε. Στο Εκλογικό κέντρο του Δήμαρχου πάντως είχαν σπεύσει από νωρίς εκατοντάδες πολίτες για να μοιραστούν την χαρά της νίκης με τους υποψήφιους Δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους. Το Βίντεο που ακολουθεί περιγράφει την χθεσινή βραδιά καθώς και τις πρώτες δηλώσεις του Δήμαρχου Θήρας και στενών συνεργατών του.

πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε