Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο " Μανώλης" επιστρέφει στη Θάλασσα της Σαντορίνης


Παραμονή του Προφήτη μας ειδοποίησαν να κατέβουμε στον Αθηνιό ...μια τραυματισμένη χελώνα χτυπήθηκε και έπρεπε να μεταφερθεί Βοηθήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε: ...... Αξίζουν έπαινοι στον Λευτέρη Δρόσο από το Εμπορείο που την μετέφερε στον Αθηνιό, στα μέλη των Λεμβούχων Θήρας Κροκίδη Β, Καφιέρη Ελ, Καφιέρη Γ, Ζαμπέλη Γ, Σιγάλα Γιάννη , στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος που είχε βάρδια την ώρα της μεταφοράς στον Αθηνιό : Αλιζιγάκη Δ, Μαζοκοπάκη Θ, Καλονάκη Ε, Πρέκα Μαριάνθη, Δακουτρό Ν, Αναγνώστου Δ, και Κακριδόνη Α, καθώς και τον Πλοίαρχο και τα μέλη του Blue Star Naxos οι οποίοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσει να μεταφερθεί η χελώνα σώα στην Αθήνα. και η Χελώνα είναι και Πάλι στη Θάλασσα της Σαντορίνης


Η χελώνα Caretta caretta "Μανώλης" έφτασε στο Κέντρο Διάσωσης του ΑΡΧΕΛΩΝ στις 20 Ιουλίου 2011 από την Σαντορίνη με σοβαρό τραύμα στο δεξί πτερύγιο. Όταν ήρθε ζύγιζε 61 κιλά και είχε μήκος καβουκιού 77,5 εκατοστά. Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 απελευθερώθηκε από τον Αλέξανδρο και τον Θάνο από το σκάφος του Aqua Divers Club ανοιχτά της νήσου Πατρόκλου. Η Αθηνά Τσεκούρα έκανε την λήψη.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε