Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η Συμμετοχή της Σαντορίνης στην BIT 2012

bit.jpgΟ Δήμος Θήρας συμμετέχει και φέτος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT 2012 του Μιλάνου. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στην Ευρώπη και ο Δήμος Θήρας συμμετέχει στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. στην πιο κεντρική θέση των εκθετών με πλούσιο υλικό. Ανάρπαστες αναμένονται να γίνουν οι αφίσες και τα DVD της Σαντορίνης για τους επισκέπτες της έκθεσης, καθώς και διαφημιστικό υλικό της Σαντορίνης έχει ήδη προωθηθεί σε Ιταλούς δημοσιογράφους και πρακτορεία, οι οποίοι είναι ειδικοί σε ρεπορτάζ τουρισμού και στην οργάνωση διακοπών σε Μεσογειακές χώρες.Επίσης στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης BIT 2012, ο Δήμος Θήρας μετέχει με εκπροσώπους του σε επαγγελματική τουριστική συνάντηση / workshop μεταξύ Ελλήνων εκθετών, τουριστικών επαγγελματιών και τουριστικών πρακτόρων της περιοχής της Λομβαρδίας και των κυριότερων Μ.Μ.Ε. της Ιταλίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15.02.2012.

Τέλος, ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της Διεθνούς Έκθεσης Μιλάνου «ΒΙΤ 2012», υπό την αιγίδα του Δήμου του Μιλάνου, και σε συνεργασία με το γραφείο του Ε.Ο.Τ. στο Μιλάνο και με την Ένωση Επιχειρηματιών της περιοχής BRERA (κοσμοπολίτικη περιοχή στο κέντρο της πόλης δίπλα από το θέατρο LA SCALA), συμβάλλει με υλικό του στην διακόσμηση (10) δέκα καταστημάτων της περιοχής με Ελληνικά τοπία (φωτογραφικό υλικό + τουριστικά έντυπα), happenings με την παρουσίαση Ελληνικών παραδοσιακών χορών από χορευτική ομάδα της Ελληνικής Κοινότητας της πόλης ΠΑΡΜΑ, ενώ γκαλερί τέχνης της περιοχής θα παρουσιάσουν εμπνεύσεις Ελλήνων καλλιτεχνών.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε