Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑ!

Η συγκινητική αυτή κίνηση της Μεσερέτ Ντεφάρ, που κέρδισε την κούρσα των 5.000 μέτρων γυναικών, έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, προκαλώντας παγκόσμιο θαυμασμό για την ομολογία πίστεως της Αιθίοπας πρωταθλήτριας!

Θλιβερή εξαίρεση ορισμένοι γραφικοί "πολυπολιτισμικοί" χριστιανομάχοι, που "εξοργισμένοι" είπαν ότι "απαγορεύονται τα θρησκευτικά σύμβολα στους ολυμπιακούς αγώνες", ξεχνώντας (;) βέβαια να μας πουν για τις μουσουλμάνες από Σαουδική Αραβία κλπ που αγωνίζονταν με μαντήλες!!!


Ζει Κύριος ο Θεός ημών...Όσο για τους "άθεους" που ενοχλούνται ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ;


ΞΥΔΙ...! 


 
πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε