Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

Ο Εφραίμ (;) σήκωσε το γάντι μετά την πρόκληση του Κουρδιστού Πορτοκαλιού και καταιγίδα έσβησε την φωτιά στο Άγιον Όρος.

20120812-233711.jpg Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Χθες το απόγευμα, το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” δημοσιεύει προβοκατόρικο άρθρο που περνά γεννεές 14 τον Εφραίμ, το Άγιον Όρος, τα πάντα όλα. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: -Εφραίμ, βγάλε την “Αγία Ζώνη” από το χρυσοποίκιλτο σεντούκι και σβήσε τη φωτιά στο Άγιο Όρος!
Αυτό που ακολούθησε, ο καθείς μπορεί να το εκλάβει όπως θέλει. Σε λιγότερο από δύο ώρες μετά το άρθρο, ξέσπασε από το πουθενά ισχυρή καταιγίδα που δεν άφησε ούτε εστία αναμμένη. Να σημειωθεί ότι η πυρκαγιά ήταν τόσο μεγάλη που δεν θα έσβηνε με ένα απλό

μπουρίνι μετά βροχοπτώσεως.
Σήμερα λοιπόν τα κανάλια απλώς μετέδιδαν ότι “ισχυρή καταιγίδα έσβησε κάθε εστία στην μεγάλη πυρκαγιά του Αγίου Όρους”, κανείς όμως δεν τολμά να δώσει μεταφυσική διάσταση στο θέμα. Άλλωστε οι ισχυρές καταιγίδες τον Αύγουστο είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο στην Μανίλα, στην Κουάλα Λουμπούρ, όχι όμως στην Ελλάδα.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο Εφραίμ τα πήρε στο κρανίο από το άρθρο και έβγαλε στη μάχη την Αγία Ζώνη ή εάν η Κυρά του Όρους έδειξε στους Γεωργιανούς πυρομανείς και τους Έλληνες συναδέλφους του Χανιά ποιός κάνει κουμάντο.
Η ιστορία πάντως θυμίζει τις ειρωνίες των Φαρισαίων στον Εσταυρωμένο πάνω στον σταυρό. Όταν οι τότε “νταβατζήδες” κρατικοδίαιτοι ΠΑΣΟΚοι της εποχής, προκαλούσαν τον Χριστό να κατέβει από τον σταυρό. “Αφού είσαι υιός του Θεού, γιατί δεν σώνεσαι; Γιατί δεν κατεβαίνεις”;
Σήμερα η απάντηση είναι γνωστή σε όλους: “Μα επειδή ήταν Θεός δεν κατέβηκε από τον Σταυρό ρε ζώα. Εάν δεν ήταν Θεός δεν θα είχε ανέβει καν. Θα είχε υπογράψει δύο μνημόνια συνεργασίας μαζί σας, θα του έκανε και δύο αγιογραφίες ο Χασαπόπουλος της εποχής και θα τελείωνε εκεί το θέμα”.

πηγή:Ολυμπια
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε