Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Η ανησυχία του Γερουλάνου για τους Γερμανούς τουρίστες και η αισιοδοξία Παπούλια



Ανήσυχος για τους Γερμανούς τουρίστες που σκέπτονται να έρθουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα παρουσιάστηκε ο Παύλος Γερουλάνος, στη σημερινή του συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Αυτό που με απασχολεί πιο πολύ είναι ότι υπάρχουν πολλοί Γερμανοί που φοβούνται να έρθουν στη χώρα. Και αυτό είναι πολύ λυπηρό. Δηλαδή, αισθάνονται ότι, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, οι Έλληνες δεν θα τους καλοδεχθούν», είπε χαρακτηριστικά, μεταφέροντας το κλίμα από το πρόσφατο ταξίδι του στο Βερολίνο.

Ο Κάρολος Παπούλιας πάντως είπε ότι το 2012 θα είναι μια καλή χρονιά για τον τουρισμό, κάνοντας αναφορά και στην υψηλή τουριστική κίνηση που καταγράφηκε το 2011, παρά τις αρνητικές εικόνες που είχαν διοχετευθεί για την Ελλάδα στα διεθνή ΜΜΕ. Ειδικότερα είπε ότι «το 2011 οι εικόνες που είχαν διοχετευθεί για την Ελλάδα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ευρώπης, αλλά και παγκόσμια, δεν απέτρεψαν τα 16,5 εκατομμύρια τουρίστες να έρθουν στη χώρα».

Ρε τι σου κάνει ένα PSI,ε;



πηγή:olympia
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε