Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΩΝ - ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ!

"Σοκ και δέος" προκαλούν τα στοιχεία έρευνας αμερικανικής εφημερίδας αναφορικά με τη συμπεριφορά των κρατών της Μ. Ανατολής απέναντι στους χριστιανούς. Την ώρα δηλαδή που απαιτούν από τις ευρωπαϊκές χώρες σεβασμό στον πολιτισμό τους και ανοχή σε οτιδήποτε προβλέπει η θρησκεία τους, ασχέτως του αν είναι ή όχι συμβατό με την παράδοση, τις αρχές και τις αξίες στη Δύση, τα ισλαμικά κράτη της Μέσης Ανατολής δεν επιφυλάσσουν παρόμοια συμπεριφορά στους απίστους!

Ειδικότερα, στοιχεία σοκ για τη συμπεριφορά των κρατών της Μέσης Ανατολής έναντι των χριστιανών πολιτών τους φέρνει στο φως έρευνα που διεξήχθη από την αμερικανική εφημερίδα «The Wall Street Journal». Βάσει της έρευνας, o χριστιανικός πληθυσμός στη Μέση Ανατολή συνεχώς φθίνει. Έναν αιώνα πριν οι χριστιανοί στη Μέση Ανατολή ξεπερνούσαν το 20% του συνολικού πληθυσμού. Σήμερα φτάνουν μόλις το 5%, με φθίνουσα πορεία. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Σαουδική Αραβία απαγορεύεται διά νόμου οποιαδήποτε μη ισλαμική ιερουργία, ακόμα και η ιδιωτική προσευχή! Μόνο στο Ισραήλ οι χριστιανικές κοινότητες έχουν αυξήσει κατά 1.000 % το πληθυσμιακό τους υπόβαθρο. Τα στοιχεία αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν σοβαρό αντίβαρο στις απόψεις που τελευταία επικρατούν στην πατρίδα μας, αλλά και στις πιέσεις που η Ελλάδα δέχεται από ισλαμικά κράτη, όπως η Σαουδική Αραβία, για τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας.

«Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσουν αρχικά κάποιοι τη συμπεριφορά τους, εξασφαλίζοντας στους άλλους αυτά που ζητούν να απολαύσουν αυτοί, προτού αρχίσουν να αναζητούν δικαιώματα, τη στιγμή που και η γενική κατάσταση στις χώρες της Δύσης από την άποψη της ελευθερίας που απολαμβάνει κανείς απέχει από την αντίστοιχη πολλών χωρών της Μέσης Ανατολής όσο η μέρα με τη νύχτα», αναρωτιέται μιλώντας στη δημοκρατία υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών.
πηγή:Δημοκρατία

Αφιερώνουμε εξαιρετικά αυτή την είδηση στους λαθρολάγνους, "προοδευτικούς", "ανοιχτόμυαλους" και πάσης φύσεως χριστιανομάχους, που μας έχουν πρήξει με τον "σκοταδισμό" και την "οπισθοδρόμηση" των Ορθοδόξων!

Επίσης, υπενθυμίζουμε πως οι πρόγονοί μας, οι ηρωικοί Αγωνιστές του 1821, πολέμησαν ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ κι έδιωξαν με τις κλωτσιές τους ιμάμηδες: Εμείς, θα τους ξαναφέρουμε πίσω να ουρλιάζουν "Αλλάχ Ακμπάρ";!
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε