Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Απίστευτο το πόσοι θέλουν να μας «σώσουν»..Ξεπέρασαν τις 75.000 οι υποψήφιοι στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Φωτο αρχείου-Δείγμα Έλληνα ψηφοφόρου.
Στο Ολυμπιακό Στάδιο προφανώς έχετε πάει. Φανταστείτε το, λοιπόν, κατάμεστο, αλλά αντί για φιλάθλους να έχει φανατικούς οπαδούς της αυτοδιοίκησης. Μην το γελάτε. Οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν σε έναν μήνα τις 10.074 δημοτικές και περιφερειακές έδρες της χώρας είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσουν - και ίσως κατά πολύ - τις 75.000.

Ο εξωπραγματικός αυτός αριθμός είναι η συνέπεια μίας τροπολογίας που πέρασε το υπουργείο Εσωτερικών και αντί να μειώνει, όπως όφειλε, τα τεράστια συμβούλια των καλλικρατικών δήμων, παροτρύνει πλέον τους συνδυασμούς να κατεβάσουν ψηφοδέλτια με τους διπλάσιους υποψηφίους από τις συνολικές έδρες κάθε δήμου.


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε