Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Ο «ΣΚΑΪ» ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!..

Μάταια περιμέναμε μέχρι το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, μπάς και το επισημάνει κανείς: Για τον «Σκάϊ» του  Σαντορινιού Αλαφούζου δεν υπήρξε Ανάσταση του Κυρίου μας!.. Απ' όλα τα πανελληνίου εμβελείας Κανάλια, μόνο ο "Σκάϊ" του Αλαφούζου δεν έκανε το βράδυ της Αναστάσεως ζωντανή σύνδεση με κάποια Εκκλησία, ούτε κάν έγραψε στην Οθόνη την φράση «Χριστός Ανέστη» όταν τα ρολόγια χτύπησαν 12 τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου!..

Την ώρα της Αναστάσεως του Σωτήρος μας,  ο "Σκάϊ" έπαιζε (σε κονσέρβα) την εορταστική εκπομπή της Σοφίας Τσίπα με μπουζουκοτράγουδα σαν να μή συμβαίνει τίποτα!..

Θυμίζουμε ότι και (παρά τις περσινές διαμαρτυρίες των τηλεθεατών) εφέτος την Μεγάλη Εβδομάδα ο "Σκάϊ" έπαιξε δύο ντοκυμαντέρ του History Channel που αμφισβητούν ευθέως την θεότητα του Χριστού και γενικώς τον Χριστιανισμό, με αποτέλεσμα να λάβει την πρέπουσα απάντηση από τον Ελληνόψυχο Δεσπότη Πειραιώς Σεραφείμ Μεντζελόπουλο!...


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε