Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Εκπονείται Βιοκλιματική μελέτη στη Σαντορίνη


Ισχυρίζονται πως μπορούν να κατεβάσουν την θερμοκρασία έως και 2 βαθμούς στο κέντρο των Φηρών, οι ειδικοί επιστήμονες που θα εκπονήσουν την Βιοκλιματική μελέτη για την Σαντορίνης. Τα Νέα Της Σαντορίνης συνάντησαν σήμερα στο κέντρο της πόλης τον Δήμαρχο μαζί με την ομάδα των επιστημόνων που καταγράφει μετρήσεις για την θερμοκρασία με ειδικά μηχανήματα έξω από το νέο αρχαιολογικό μουσείο. Όπως σημειώνουν οι επιστήμονες  με τις παρεμβάσεις που θα προβλέπει η μελέτη, η οποία θα εκπονηθεί μετά τις μετρήσεις, το κέντρο της πόλης θα ανασάνει  θα γίνει πιο ανθρώπινο και πιο δροσερό καθώς τα υλικά υλικά που θα τοποθετηθούν στη θέση της ασφάλτου, χωρίς να αλλοιωθεί το νησιώτικο χρώμα των Φηρών, θα ανεβάσουν μέχρι και 2 βαθμούς την θερμοκρασία.

πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε