Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Η ΠΗΓΑΙΑ ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΠΟΥ ΕΙΣΙΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ;

ΠΟΥ ΕΙΣΙΝ ΟΙ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΟΠΛΗΚΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ;

ΠΟΥ ΕΙΣΙΝ ΟΙ ΑΓΙΟΜΑΧΟΙ;

ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΔΟΞΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΛΩΤΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΤΡΩΝ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ κ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΠΙΣΤΗ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΑΝΑ.

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε