Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

“κοινωνικό φαρμακείο” στην Σαντορίνη με πρωτοβουλία του Δήμου, της Μητρόπολης, και του Κ.Υ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας,
Με πρωτοβουλία του  Σεβασμιότατου  Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. κ. Επιφανείου, του Δήμου Θήρας και του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Θήρας, ιδρύεται και λειτουργεί στη Σαντορίνη  «Κοινωνικό Φαρμακείο», με έδρα το  Κέντρο Υγείας Θήρας. 
Σκοπός του Κοινωνικού Φαρμακείου είναι η δωρεάν προσφορά φαρμάκων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Το «Κοινωνικό Φαρμακείο» τροφοδοτείται από πολίτες που θα προσφέρουν φάρμακα  οικιακής χρήσης που δεν χρησιμοποιούν. Τα φάρμακα μετά τη συλλογή τους θα ελέγχονται από εξειδικευμένο προσωπικό τόσο ως προς την ημερομηνία λήξης τους όσο ως προς τη φυσιολογική τους κατάσταση. Στη συνέχεια τα φάρμακα θα ταξινομούνται και θα αποθηκεύονται σε ασφαλείς συνθήκες για τη διατήρησή τους.
Ο Δήμος Θήρας καλεί τους συμπολίτες μας που διαθέτουν φάρμακα και δεν τα χρησιμοποιούν να τα προσκομίσουν στην Ενορία τους, στο Γραφείο της Κοινότητάς τους ή απευθείας στο Κέντρο Υγείας Θήρας. Τα φάρμακα θα προσφέρονται  σε ανθρώπους που τα  έχουν πραγματική  ανάγκη, όπως είναι οι άνεργοι, οι άποροι και γενικά όσοι  δεν έχουν πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε