Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Νέα καταληκτική ημερομηνία για το διεθνή διαγωνισμό αφίσας Design a Wish for Greece

Η 30ή Οκτωβρίου είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία του παγκόσμιου διαγωνισμού αφίσας 'Σχεδίασε μια Ευχή για την Ελλάδα'. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ταξιδέψουν σε 25 πόλεις σε όλον τον κόσμο.
Η Μπιενάλε Σαντορίνης προκήρυξε παγκόσμιο διαγωνισμό αφίσας με τίτλο “Σχεδίασε μια Ευχή για την Ελλάδα” στα πλαίσια του παράλληλου προγράμματός της για το 2013. Στόχος τους διαγωνισμού είναι φιλλέλληνες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να σχεδιάζουν το “πρόσωπο” της Ελλάδας στο εξωτερικό. Η περίοδος συμμετοχών έχει ήδη ανοίξει από τις 14 Αυγούστου 2012 και λήξει στις 30 Οκτωβρίου (νέα καταληκτική ημερομηνία).

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ταξιδέψουν σε 25 πόλεις σε όλον τον κόσμο. Οι εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα μεταξύ 10 Ιανουαρίου και 10 Μαρτίου 2013 στις πόλεις Τόκυο, Σεούλ, Βομβάη, Καλκούτα, Ρίο ντε Τζανέιρο, Σάο Πάολο, Μπουένος Άιρες, Σανγκάη, Πεκίνο, Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Τορόντο, Μόντρεαλ, Λονδίνο, Βερολίνο, Μόσχα, Παρίσι, Μιλάνο, Ρώμη, Μαδρίτη, Τέλ Αβίβ, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ όλα τα έργα που θα υποβληθούν θα εκτεθούν από τις 20 Απριλίου 2013 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2013 στην Σαντορίνη.

Η Μπιενάλε της Σαντορίνης θα τυπώσει 25 αφίσες για το κάθε έργο, τις οποίες θα διανέμει στις αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού προς έκθεση (η λίστα θα ανακοινωθεί εντός του Νοεμβρίου 2012 την οποία απαρτίζουν Γκαλερί έργων τέχνης, Μουσεία και Πολιτιστικά κέντρα στις παραπάνω πόλεις). Το κόστος εγγραφής είναι 40 ευρώ ανά έργο. Οι καλλιτέχνες αφού σχεδιάσουν την “ευχή” τους θα πρέπει να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: reg@santorinibiennale.gr.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε