Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Η Σαντορίνη τουριστικός παράδεισος!

Σε χθεσινό του δημοσίευμα στην ηλεκτρονική του σελίδα το γαλλικό περιοδικό Nouvel Observateur, αναφέρεται στη Σαντορίνη, την οποία αποκαλεί ''τουριστικό παράδεισο'', τον ελληνικό τουρισμό και την κρίση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πανέμορφο ελληνικό νησί, το οποίο ψηφίστηκε από το περιοδικό Travel and Leisure ως το πιο όμορφο στον κόσμο το 2011, αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς θεωρείται ιδιαίτερα ακριβό τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες από το εξωτερικό.
''Μπορεί να πρόκειται για ένα μοναδικό νησί, ωστόσο οι τιμές ξεπερνούν το επίπεδο των υπηρεσιών'', αναφέρει ο Γιώργος Δρακόπουλος, γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
''Πρέπει να μειώσουμε τις τιμές, ειδικά αυτήν την περίοδο της κρίσης'', αναφέρουν άλλοι που μίλησαν στο περιοδικό, καθώς οι τιμές είναι τόσο υψηλές όπου οι κάτοικοι αναγκάζονται να κάνουν τα ψώνια τους στην Αθήνα, σύμφωνα με το Nouvel Observateur, το οποίο αναφέρει ότι φέτος οι κρατήσεις φαίνονται αρκετά πεσμένες. 

πηγή:onair24
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε