Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Στην Ιταλία απέλυσαν τον γιό του Μόντι. Στην Ελλάδα ακόμη θα του έκαναν υποκλίσεις

d5dc0cc59275297bdb92ab58117346c3Εδώ δεν τολμούν να αγγίξουν ούτε τον δεύτερο ξάδερφο της κουμπάρας ενός νομάρχη.
Ο λόγος για τον Τζοβάνι Μόντι, γιο του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι, που έχασε την δουλειά του λίγες ημέρες πριν από το νέο έτος, όπως αναφέρουν σήμερα δημοσιεύματα στον Τύπο.
Ο 39χρονος Τζοβάνι Μόντι απολύθηκε από την εταιρία Parmalat, που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και η οποία τον περασμένο Ιούλιο αγοράστηκε από τον γαλλικό όμιλο Lactalis. Ο γιος του Ιταλού πρωθυπουργού εργαζόταν στην Parmalat από τον Ιούλιο του 2009, όπου ήταν υπεύθυνος του τομέα για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας (Business Development). Η γαλλική εργοδοσία αποφάσισε να απολύσει επίσης τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων, τον οικονομικό διευθυντή και την διευθύντρια προσωπικού.
Κατ' αρχήν και μόνο το ότι δούλευε στον ιδιωτικό τομέα είναι ένα γεγονός σόκ από μόνο του για την χώρα μας, όπου όλοι οι γόνοι παραδοσιακά βολεύονται σε κάποια ... επιτροπή! Και όχι να τους απολύσουν αλλά ούτε να τους κάνουν παρατήρηση δεν μπορούν. Και αυτό ίσως γιατί δεν τους ... βλέπουν και πολύ!
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε