Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: "ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ"!

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις υπέρ του φυλακισμένου Ηγούμενου η Ρωσία, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις των εγχώριων αμερικανοεβραιόδουλων λακέδων!

Μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, απέστειλε ο πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, Κύριλλος, ο οποίος εκφράζει τη βαθιά ανησυχία του σχετικά με τις ειδήσεις που καταφθάνουν από την Ελλάδα γύρω από την προφυλάκιση του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ.

«Δεν αμφισβητώ τη δικαιοδοσία των οργάνων της ελληνικής Δικαιοσύνης και εκφράζω την ελπίδα για μια δίκαιη και αντικειμενική απόφαση στην υπόθεση, σχετικά με την περιουσία της Μονής Βατοπεδίου» αναφέρει ο πατριάρχης Κύριλλος, προσθέτοντας ότι «την ίδια στιγμή, διατελώ εν απορία λόγω της εφαρμογής της προφυλάκισης προ της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης, επί της ουσίας, ενός μοναχού, ο οποίος δεν αποτελεί απειλή για την κοινωνία και επανειλημμένως έχει εκφράσει την ετοιμότητά του να συνεργαστεί με την ανάκριση».

«Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι ανακοινώσεις για τη μη ευνοϊκή κατάσταση της υγείας του αρχιμανδρίτου Εφραίμ, η οποία δεν ελήφθη υπόψη κατά τη σύλληψή του» συνεχίζει στο μήνυμά του, το οποίο δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρωσικής Εκκλησίας και αναμεταδίδεται από όλα τα μεγάλα ρωσικά ΜΜΕ, ο πατριάρχης Μόσχας,

Όπως αναφέρει ο πατριάρχης Κύριλλος, απευθυνόμενος προσωπικά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, «στη Ρωσία, τη Λευκορωσία, την Ουκρανία, τη Μολδαβία και άλλες χώρες, οι λαοί των οποίων ποιμαίνονται πνευματικά από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, εκατομμύρια πιστών αισθάνονται αγωνία για τα αστυνομικά μέτρα, τα οποία ελήφθησαν ως προς έναν γνωστό σε ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο ηγούμενο μιας δοξασμένης αγιορείτικης μονής εκείνες τις ίδιες ημέρες, κατά τις οποίες η ορθόδοξη Ελλάδα εορτάζει τα Χριστούγεννα».

«Θεωρώ καθήκον μου να διαβιβάσω αυτόν τον κοινό μας πόνο στον Αρχηγό του ελληνικού κράτους και να ζητήσω να απελευθερώσετε από τα δεσμά του τον αρχιμανδρίτη Εφραίμ, καθηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου» καταλήγει το μήνυμα, που υπογράφει ο πατριάρχης Κύριλλος.
Όπως βλέπουμε, οι Ρώσοι δεν πτοούνται από τα εγχώρια μίσθαρνα όργανα των πολιτικάντηδων και συνεχίζουν να ζητάνε ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ του π. Εφραίμ (κάτι που προφανώς οι "δημοκράταροι" που απελευθερώνουν Αφγανούς μαχαιροβγάλτες δεν θέλουν), εκφράζοντας παράλληλα την απορία για τον ΔΙΩΓΜΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στην κοιτίδα της, την Ελλάδα!

Σεβασμιώτατε Κύριλλε, κάνετε ένα λάθος: Η Ελλάς είναι Ορθόδοξη χώρα ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ. Είναι όμως ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ "ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ" ΤΗΣ!

Ειδικά ο Πρόεδρος - γλάστρα Παπούλιας, είναι...βέβαιο πως θα ικανοποήσει το αίτημά σας!

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η υπόθεση Βατοπαιδίου ξεφεύγει κατά πολύ από τα στενά ελλαδικά όρια και παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις: Βλέπετε, το "λάθος" του π. Εφραίμ ήταν που...τόλμησε να ζητήσει οικονομική βοήθεια από τον Πούτιν για την Ελλάδα!


Αυτό το "λάθος" πληρώνει τώρα, με τους καραγκιόζηδες υποτακτικούς του Ράιχενμπαχ και του Φούχτερ, να μιλάνε για...παρέμβαση ξένων στα εσωτερικά μας!


Ποιοι; Εκείνοι ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!


πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε