Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Δον Νίκος Κοκκαλάκης ..ένας καλός άνθρωπος


Πριν λίγες μέρες εκοιμήθη ένα αξιοσέβαστος φραγκόπαπας ο π. Νικόλαος Κοκκαλάκης ,μετριοπαθής ,λιγομίλητος ,σεβαστικός ,γενικά καλός άνθρωπος !!.Ήταν πάντα εξυπηρετικός και με θέληση να βοηθήσει σε αντίθεση με την νομενκλατούρα της παπικής εκκλησίας στην Σύρο .Σαν έφευγες από κοντά του σε πλημμύριζε κείνη γεύση που σου αφήνει το παλιό κρασί που δεν πίνετε όμως..Και θυμάται κανείς αυτό που έλεγε ο γέροντας Εφραίμ ο κατουνακιώτης ,πως οι αιρετικοί είναι σαν την γυναίκα με πλούσιο στήθος ,που όμως όταν καταφεύγεις σε αυτές για γάλα.. είναι στείρες.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε εκτενές αφιέρωμα στο πρόσωπο του .

Ας θυμηθούμε όμως και την πραγματική ιστορία του παπισμού στο Νησί μας και τις Κυκλάδες γενικότερα , γιατί κάποιοι επιμένουν να κάνουν το άσπρο μαύρο, διαβάστε εδώ:Η προσηλυτιστική κίνηση της καθολικής εκκλησίας μετά την άλωση ανάμεσα στους Έλληνες

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε