Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η αφωνία της Εκκλησίας στο κατάπτυστο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο - Αμείλικτα ερωτήματα σε Ιεράρχες


Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Εδώ και μήνες, η ιστορία του «αντιρατσιστικού» νόμου προκαλεί βάναυσα τη νοημοσύνη όλων μας και προσβάλει κάθε πολίτη αυτής της χώρας, θεωρώντας τον εκ των προτέρων (!!!) ρατσιστή, που θα πρέπει να απολογείται στους διάφορους «αντιρατσιστές» για ό,τι πει, ότι σκεφτεί και ό,τι πράξει.

Θα περίμενε κανείς, τουλάχιστον η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος να καταλάβει τους κινδύνους που δημιουργεί το εν λόγω «αντιρατσιστικό» έκτρωμα και να κρούσει τον κώδωνα (ή μάλλον τις καμπάνες), καταδικάζοντάς το και καλώντας πιστούς και απίστους να το απορρίψουν, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Αντί γι' αυτό, γίναμε για μία ακόμη φορά μάρτυρες μιας παρατεταμένης αφωνίας, ατολμίας και δειλίας εκ μέρους της Ιεραρχίας της ελλαδικής Εκκλησίας! Ακόμα χειρότερα, όταν αποφάσισε να «μιλήσει», το έκανε με τρόπο ακατανόητο και διφορούμενο, τηρώντας ίσες αποστάσεις (!!!) ανάμεσα σε θύτες («αντιρατσιστές») και θύματα (όλοι εμείς)! Εν κατακλείδι, διατύπωσε την άποψη πως «η Εκκλησία είναι υπέρ του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, εφόσον έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις»!

Είναι ΛΑΘΟΣ η συγκεκριμένη στάση! Διότι αναγνωρίζεις de facto πως υπάρχει πρόβλημα ρατσισμού (!!!) στην Ελλάδα (κάτι που φυσικά δεν ισχύει) και άρα, χρειάζεται να καταπολεμηθεί! Ρωτούμε λοιπόν τους Ιεράρχες:
- Πώς είναι δυνατόν να θεωρούνται ΟΛΟΙ οι Έλληνες ρατσιστές που θα πρέπει να υποβάλουν συνεχώς τα «αντιρατσιστικά» τους διαπιστευτήρια σε «αντιρατσιστικά»...δικαστήρια;

- Ποιος διόρισε τους επονομαζομένους «αντιρατσιστές» ως τέτοιους; Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να κολλούν ταμπέλες στους πολίτες, επειδή εκείνοι δεν αναγνωρίζουν π.χ την ομοφυλοφιλική ΑΝΩΜΑΛΙΑ ως φυσιολογική ή αμφισβητούν τον τερατώδη αριθμό των «6 εκατομμυρίων θυμάτων» του εβραϊκού ολοκαυτώματος;

- Πώς δέχεται η Εκκλησία τον χωρισμό των ανθρώπων σε «αντιρατσιστές» και «ρατσιστές», επειδή έτσι θέλει η χούντα της παγκοσμιοποίησης; Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι οι δύο παραπάνω κατηγορίες υπάρχουν, δεν θα έπρεπε αντί για στήσιμο δικαστηρίων και εξοντωτικές ποινές να επικρατήσει το πνεύμα της αγάπης και συγχώρησης, όπως αναφέρεται ρητά στην Χριστιανική Διδασκαλία;

- Και τελικά, η Ιεραρχία της Εκκλησίας δεν αντιλαμβάνεται πως με το συγκεκριμένο «νόμο», οι ίδιοι θεωρούνται εκ των προτέρων ρατσιστές επειδή διδάσκουν πως ο Χριστός είναι η μόνη Αλήθεια; Ή μήπως δεν...το διδάσκουν...;!

Είναι ντροπή, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, να ψηφίζονται τέτοιοι απολυταρχικοί  «νόμοι»! Και βέβαια, ακόμα μεγαλύτερη ντροπή οι πνευματικοί ταγοί να μην αντιδρούν, θεωρώντας πως το ψυχοπαθολογικό μένος των «αντιρατσιστών» εναντίον όσων τολμούν ακόμα να μιλούν για Ελλάδα και Ορθοδοξία, δεν θα τους αγγίξει ποτέ, αλλά προορίζεται για «άλλους»! Πόσο λάθος είστε, Ιεράρχες και μη...!

Φυσικά, θα σημειώσουν ορισμένοι πως υπήρξαν και κάποιοι - μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού - Μητροπολίτες που αντέδρασαν. Τι να το κάνουμε όμως; Οι όποιες φωνές αντίστασης στα «αντιρατσιστικά» ανοσιουργήματα, καταπνίγηκαν αμέσως στη γενικότερη αδιαφορία, ατολμία και ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ του συνόλου της ελλαδικής Εκκλησίας...!

πηγή: hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε