Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αγάπα την Ελλάδα όπως εκείνοι

Η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους διασημότερους ανθρώπους του κόσμου. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν χάνουν την ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους και την υποστήριξή τους στη χώρα μας. Ποιοί είναι όμως οι "Φιλέλληνες" που εκτός από το να περνούν τα καλοκαίρια τους σε κάποια ελληνική παραλία, συντελούν και στη διαφήμιση της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο; Η ομάδα του ellines.com συγκέντρωσε για εσάς δηλώσεις τους αλλά και στιγμιότυπα από τις επισκέψεις τους, δημιουργώντας το βίντεο "Love Greece like they do".
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε