Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

ΒΑΛ`τε ΩΡΕ ΣΗΜΑΙΕΣ στα ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ σας !!

20140324-200251.jpg
Γραφει o  Βλάσης Γωγούσης
Σε σας μιλάω σύγχρονοι Έλληνες, μνημονιακούς και αντι και πολιπολιτισμικούς, και ρατσιστές και …αντι…τέτοιους, γαλάζιους,
πράσινους και τους…μεσαίους.
Μιλάω ( κι` ας μην ακούγομαι ) και στα …Ποτάμια, τις Ελιές, στις Σπίθες,
τους 58, στους οικολόγους, στους Κ.Κ., Συρριζαίους τους Χρυσαυγίτες και ..λοιπούς !
ΟΛΑ καλά, και άγια, μήπως, όμως λεβέντες και… λεβέντισσες, θάπρεπε σήμερα να θυμηθείτε, πως εκατόν τόσα χρόνια πριν κάποιοι προπάπποι σας, κρατώντας ένα κουρελιασμένο σύμβολο με το γαλάζιο και το άσπρο ν` ανταμώνονται σ`ένα πανί, ραμμένα στα κρυφά στο χέρι, πέφτανε στα πεδία των μαχών για να μπορείτε σήμερα εσείς, να γράφετε με πληκτρολόγια και ποντίκια «ατάκες» και «τρολιές» στους υπολογιστές σας;.
Ένα κοντάρι στα μπαλκόνια σας και μία γαλανόλευκη , ωρέ απόγονοι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, αυτό ζητάω από σας, αυτό ζητώ …χρονιάρα μέρα !


πηγή:Ταχαλία
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε