Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Το όραμα ηλικιωμένης γυναίκας για όσα θα συμβούν στην Ελλάδα!

Γράφει το makeleio

Οδηγίες της Παναγίας για την περίοδο της πολιτειακής 
ανωμαλίας!!!

Λένε στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ Παράδοση πως άμα ζεις στην παρθενία, τότε… ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ που δεν τα βλέπει, ούτε τα νιώθει καν, ο άλλος ο κόσμος και κοσμάκης!!! Δλδ. έχεις ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ και ο λογισμός σου είναι συγκεντρωμένος κτλ. κτλ. Γι’ αυτό και βλέπεις κάτι Γέροντες και κάτι Γερόντισσες ΠΟΣΟΟΟ πολύ προφητεύουνε πράγματα που είναι νασυμβούνε κτλ. κτλ. κτλ.! Φυσικά αυτό, η ΑΓΝΟΤΗΤΑ δλδ. του μυαλού και του πνεύματος (της ψυχής), που ξεκινάει από την ΠΑΡΘΕΝΙΑ του σώματος, ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες… Τώρα,βεβαίως-βεβαίως, καλύτερα να ΜΗΝ κάνουμε συγκρίσεις π.χ. μ’ εμένα που είναι το αντίθετο, αλλά τέλος πάντων!!! Ε, ΔΕΝ γίνεται και ΟΛΟΙ μας να είμαστε προορατικοί!…
Τώρα, για να μην τα πολυλογώ κιόλας, υπάρχει καταγραμμένη μια σοβαρότατη μαρτυρία για μια τέτοια γυναίκα, παρθένα επί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρό, που είδε ένα φοβερό-τρομερό όραμα! Ας δούμε λοιπόν αυτή την περίπτωση… Αυτή η γυναίκα, μεγάλη σε ηλικία, ζει κάπου στην Κέρκυρα… Παρθένα μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ζωή, αλλά και απομονωμένη από τις σύγχρονες ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ τεχνολογίες, όπως π.χ. τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ίντερνετ κτλ. κτλ.! Ένας ανιψιός της μετέφερε την παρακάτω μαρτυρία (όσα αναφέρονται πιο κάτω γίνανε τον Αύγουστο του 2012 και… ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ τι απ’ αυτά θα γίνει!):
«Είναι κάτι το οποίο είδε η θεία της μνηστής μου να προβάλλεται σαν ταινία μπροστά απ’ τα μάτια της! Αφού καθίσαμε, η θεία μάς λέει την ιστορία που ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ενώ αυτή καθόταν μόνη της στην αυλή της»…

(και ακολουθεί το όραμα-ιστορία αυτής της γριάς)
«Παιδιά μου, η Χίος θα καεί, το ίδιο και η Λέσβος! Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει… Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί, συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν!… Τι πελώρια κύματα σηκώνονται, Θεέ μου, για να σβήσουν τις φωτιές!!! Σκοτάδι και στάχτες παντού… Χάνεται ο ήλιος από την Ελλάδα… Μοιρολόγια και βλασφημίες ακούγονται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας… Ο κόσμος τρέχει πάνω-κάτω… Τρελοί όλοι, δεν ξέρουν πού πατάνε και πού βρίσκονται!!! [αρχίζουνε και τρέχουνε δάκρυα από τα μάτια της...] Τι κακό θα μας βρει όλους»!!!

(τότε παρεμβαίνει η μνηστή του αγοριού, η ανιψιά δλδ. της γριάς)
«9,5 ρίχτερ;;; Θεία, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα»!!!

(η θεία ξανά)
«Παιδί μου, αυτό είναι η αρχή! Δεν θα περάσει πολύς καιρός και μια νύχτα χωρίς φεγγάρι, χαράματα νομίζω, πλοία πολλά βλέπω… Τα μισά κοιτάζουν την ανατολή και τα άλλα μισά την δύση… Όλα τους είναι στο Αιγαίο. Κανόνια ακούγονται πολλά, φλόγες παντού, αεροπλάνα πετάνε, η Ρόδος φωνάζει για βοήθεια! Η βοήθεια θα πάει, αλλά θα είναι αργά, πολύ-πολύ αργά… Κοχλάζει ο τόπος! Όλους ο πόλεμος θα μας βρει στα κρεβάτια, δεν θα ξέρουμε τίποτα! Την άλλη μέρα θα μας τα πούνε και θα απλωθεί η βία και η αναρχία σε όλη την Ελλάδα… Να κάτσετε μέσα στο σπίτι και να μην ανοίξετε ούτε παράθυρο»!

(ρωτάει τ’ αγόρι)
«Θεία, θα μας χτυπήσουν οι Τούρκοι»;;;

(η θεία απαντάει)
«Ναι, τα έχουν κανονίσει όλα, γιατί τους βοηθάνε οι Γερμανοί! Δεν ξέρω… Όλα τα έχουν κανονίσει!!! Θα χτυπήσουν και την Κύπρο και εκεί θα βρουν τον θάνατό τους! Πλοία μεγάλα, γκριζοκόκκινα, βλέπω από βορρά και νότο να κυκλώνουν τους Τούρκους! Κλάματα και βογκητά από άκρη σε άκρη σε όλη την Τουρκία!!! Σύντομα, μέχρι να ξημερώσει, πλοίο τούρκικο δεν θα υπάρχει! Κόκκινο το Αιγαίο και ο ουρανός!… Στην Αγία Σοφία ολόγυρα φωτιά, καπνός, αίμα και λάμψεις πολλές, σαν χίλιοι κεραυνοί να σκάνε μαζί! Τέτοιο μίσος που θα εισπράξουν οι Τούρκοι δεν το έχω ξαναδεί!!! Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!!! 9!!! Να το θυμάστε το 9!!! Σε εννέα μέρες μέσα η Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη!!! 50.000.000 οι νεκροί της»!!!»

(και τότε ρωτάει ο ανιψιός)
«Θεία, 50 εκ. νεκροί σε 9 μέρες, μόνο με πυρηνικά όπλα μπορεί να γίνει αυτό»!…

(και η γριούλα απαντάει)
«Τίποτα δεν καταλαβαίνουν οι Ρώσοι, παιδί μου!!! Θα τα ρημάξουν όλα!!! Αίμα παντού, τρέμει όλος ο πλανήτης, σαστισμένοι όλοι!!! 18 κράτη θα πάνε να τα βάλουν μετά από αυτά μαζί τους και… δεν θα μείνει κανένα όρθιο!!! Θα καούν όλα!!! Οι Τούρκοι δεν θα ξέρουν πού να πάνε! Από ανατολή, στα βουνά, ο θάνατος είναι κρυμμένος… Από δυτικά η φλόγα πλησιάζει… Από νότο οι Κύπριοι είναι λυσσασμένοι για αίμα και εκδίκηση… Ο βορράς έχει γίνει στάχτη… Εδώ αλλοδαποί και ντόπιοι θα σκοτώνονται στους δρόμους με όπλα, μαχαίρια, λοστούς!… Δεν θα μείνει αλλοδαπός ζωντανός! Όπου βλέπουν αλλοδαπό θα τον σφάζουν ο στρατός, η αστυνομία, οι γείτονές τους, μέχρι και τα γυναικόπαιδα! Τι πράγματα είναι αυτά, Θεέ μου»;
(τότε ρωτάει η ανιψιά της)

«Θεία, εγώ και ο μνηστικός μου»;;;

(κι η θεία απαντάει)
«Κόρη μου, θα χωρίσετε για λίγο! 5 μήνες μόνο… Θα είναι βράδυ και θα βρέχει, θα του χτυπήσουν την πόρτα… Θα είναι ο στρατός! Έλα φεύγουμε, θα του πούνε! Αλλά μην φοβάσαι! Χωρίς γρατσουνιά θα γυρίσει, ντουφεκιά δεν θα ρίξει, μόνο αυτόν θα πάρουν, όχι τον αδελφό του τον μικρό… Θα τον καμαρώσεις στην τηλεόραση, στην παρέλαση»…

(και η ανιψιά ξαναρωτάει)
«Σε ποια παρέλαση»;

(η θεία της απαντάει)
«Εκεί που είναι να πάτε διακοπές! Αλλά δεν θα πάτε τότε, θα πάτε λίγους μήνες πιο μετά… Θα με θυμηθείτε και θα φάτε σουβλάκια και καταΐφι με καϊμάκι! Εσείς θα αρχίσετε να ζείτε ευλογημένη ζωή, τα βάσανα στην Ελλάδα θα τελειώσουν! Αλλά για τα άλλα κράτη αφήστε… Θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά! Θα αλλάξουν τα πάντα! Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν! Θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφός τους και εμείς θα έχουμε νέους γειτόνους! Θα είναι καλοί αυτοί, ποτέ δεν θα μας βλάψουν»!!!
Τώρα… ΤΙ να προσθέσω ΕΓΩ σε όλα αυτά τα παραπάνω συγκλονιστικά;;; Ε;;; Το όραμα της γριάς αυτής γυναίκας, το φοβερό και τρομερό, υπάρχει και στο ίντερνετ, εδώ πέρα: … Έτσι, για να ’μαστε και ΔΙΚΑΙΟΙ!…
panagia entoles
Άντε τώρα… για να ΜΗΝ γκρινιάζουμε ΜΟΝΟ, να δούμε εδώ πέρα τις ΟΔΗΓΙΕΣ που μας λέει η Παναγία, για το πώς να αντιμετωπίσουμε την πολιτειακή κρίση που έρχεται!!! Αυτές εδώ κάτω τις οδηγίες μου τις έστειλε και εμένα ένας ΠΙΣΤΟΣ άνθρωπος του Θεού και τις κυκλοφορούν αναμεταξύ τους οι καλοί Χριστιανοί της Πατρίδας ΜΑΣ!!! 

Να τι λέει αυτό εδώ πέρα το κειμενάκι:
«ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ.
1. Σαν έρθουν τα δεινά, στους δρόμους να μη βγήτε, να κλείσετε την πόρτα σας και μέσα να καθήστε.
2. Ευαγγέλιο να έχετε στο σπίτι, που έχει χάρη, στα δεινά να σας περιφρουρήση.
3. Τον Τίμιο Σταυρό σαν όπλο να κρατήτε, από τις σφαίρες του εχθρού εσείς να φυλαχθήτε.
4. Καθαρό κερί ποτέ να μη σας λείπει, και κερί της Αναστάσεως να έχετε στο σπίτι.
5. Λιβάνι να έχετε και κάρβουνα μαζί με το θυμίαμα, του εχθρού τα μάτια θα τυφλώνη ποτέ να μη σας βρη.
6. Και πάντα αγιασμό στο σπίτι να κρατήτε, λίγο από αυτό να πίνετε ποτέ δεν θα διψάτε.
7. Και αντίδωρο να έχετε φυλαγμένο, με λίγο θα χορταίνει ο κάθε πεινασμένος.
8. Και Θεία ρήματα να έχετε και ψαλτήρι, από τα μάτια των εχθρών πάντοτε θα σας κρύβει.
Και τέλος πίστη να έχετε σαν βράχο στην καρδιά σας, γιατί εν ώρα των δεινών θα είμαι κι εγώ κοντά σας. Με αυτά όπου σας είπα να εφοδιασθήτε, και τότε εν ώρα των δεινών εσείς θα φυλαχθήτε. Θέλω αυτό το μάθημα παντού να μοιραστή, ο κόσμος που δεν ξέρει να πληροφορηθή. Ειδήσεις εκ του Ουρανού στέλνω «η Παναγία» και όσοι τις τηρίσετε θα βρείτε Σωτηρία. Στέλνω για όλους συμβουλές για να προφυλαχθήτε, όταν θα έρθουν τα δεινά εσείς να μη χαθήτε. Στέλνω την Ευλογία μου απ’ της καρδιάς τα βάθη, Και εις την ώρα των δεινών τον κόσμο να σκεπάση.
Αμήν, Αμήν, Αμήν». 

O καιρός θα δείξει...
πηγή: makeleio
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε