Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

H Φολεγάνδρος στη λίστα του CNN με τα επτά πιο όμορφα χωριά της Ευρώπης


Το δειλινό από τη Χώρα της Φολεγάνδρου, μαγευτικό όπως και της Σαντορίνης, αλλά χωρίς τα πλήθη, σημειώνει το CNN.

Στη λίστα με τα επτά ομορφότερα χωριά της Ευρώπης του CNN περιλαμβάνεται  και ένα ελληνικό, το οποίο βρίσκεται στην υπέροχη Φολέγανδρο στο μοναδικό νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων. Το CNN μάλιστα παραλληλίζει
τη Φολέγανδρο με την Σαντορίνη αλλά τη θεωρεί καλύτερη!


«Οι δρόμοι της Σαντορίνης πλημμυρίζουν από κόσμο αλλά στη Φολέγανδρο, ένα κοντινό κυκλαδίτικο νησί, θα βρείτε παρόμοια αρχιτεκτονική, πλακόστρωτα δρομάκια σε σχιστόλιθο, ασβεστωμένα κτίρια διακοσμημένα με πολύχρωμα λουλούδια, εκκλησάκια με φωτεινούς μπλε τρούλους, χωρίς τα πλήθη...» σημειώνει στο άρθρο του στον διαδικτυακό τόπο του CNN ο συντάκτης της έρευνας.

«Για μια απομονωμένη βουτιά, πηγαίντε στο Κάτεργο, ένα προστατευμένοτμήμα της παραλίας, όπου ήπια, σμαραγδένια κύματα αγκαλιάζουν τηβοτσαλωτή ακτή», προτείνει το CNN.
Τα υπόλοιπα έξι ομορφότερα χωριά της Ευρώπης σύμφωνα με το CNN, είναι το Τέλαρο της Ιταλίας, το Χάλστατ της Αυστρίας ,το Μπίμπουρι της Αγγλίας,το Κολμάρ της Γαλλίας, το Ρέινε της Νορβηγιας και το Τελτς της Τσεχίας.
       
πηγή:Βήμα
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε