Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ

Γράφει ο  π. Αθανάσιος Γ. Σιαμάκης, Εκκλησιολόγος

Πολλές κυρίες ρωτούν· Είναι σωστό να βλέπουμε τα τούρκικα σήριαλ;
Απάντηση: Δεν είναι σωστό; επιπλέον είναι και επικίνδυνο για εθνικούς κοινωνικούς και χριστιανικούς λόγους, και εξηγούμαι.


Υπάρχει μυστική συμφωνία των πολιτικών ηγετών της χώρας μας με τις δυνάμεις που κινούν τα νήματα της Ευρώπης ή και της ανθρωπότητος να εισρεύσει μουσουλμανικός πληθυσμός της Ελλάδα κατά το αγγλο-γαλλο-γερμανικό μοντέλο συμβιώσεως παπικών και προτεσταντών με μουσουλμάνους.
Επειδή όμως γνωρίζουν ότι οι ορθόδοξοι Έλληνες θα αντιδράσουν, προσπαθούν να βρουν ανώδυνους τρόπους να τορνεύσουν την αντίσταση. Ένας από αυτούς, ο πιο αποτελεσματικός ίσως, είναι τα γνωστά και ήδη δημοφιλή τουρκικά σήριαλ, που κατέκλυσαν τα ελληνικά κανάλια και καθημερινώς κερδίζουν τη συμπάθεια κυρίως του γυναικείου πληθυσμού. «Τα τούρκικα είναι πιο σεμνά από τα ελληνικά», λένε ήδη οι τετορνευμένες γυναίκες και φροντίζουν να μη χάσουν τη συνέχεια. Έτσι εξοικειώνονται και με τούρκικα ονόματα Σουλεϊμάν, κλπ., και μουσουλμανικά ήθη και έθιμα. Έχει κυκλοφορήσει και τραγούδι πρόσφατα, αν δεν κάνω λάθος, για τον Σουλεϊμάν.

Το πιο σοβαρό και υπεύθυνο στην περίπτωση είναι ότι στον αδίστακτο προσηλυτισμό υπέρ του μουσουλμανισμού με τη συνέργεια των καναλαρχών με τον απαλότερο αλλά πονηρότατο τρόπο, παρουσιάζουν σκηνές που κάποιες γυναίκες του σήριαλ ζητούν εντελώς αυθόρμητα να προσχωρήσουν στο ισλάμ, με άλλα λόγια υποδεικνύουν στο κοινό τρόπους εξισλαμίσεως των Χριστιανών γυναικών και όχι μόνο.
Κάποτε στην πατρίδα μας, όταν οι Έλληνες ζούσαν κάτω από τον τουρκικό ζυγό, οι νέοι και οι νέες προτιμούσαν να χάσουν τη ζωή τους παρά να εξισλαμισθούν. Είναι γνωστή η πολυάριθμη χορεία των Νεομαρτύρων των χρόνων εκείνων που μαρτύρησαν για την πίστη τους στο άνθος της ηλικίας τους. Τώρα λοιπόν φθάνουμε σε μια εποχή που οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα αλλαξοπιστούν με τη θέλησή τους;

Φρονώ ότι η ανελλιπής παρακολούθηση των μουσουλμανικών θεατρικών παραστάσεων από την τηλεόραση είναι η αρχή της αποστασίας από τη χριστιανική πίστη, η δε αποστασία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα που μπορεί να διαπράξει κάποιος. Είναι απάρνηση της πίστεως και ερωτοτροπία με θρησκεία αιμοσταγή και βρόμικη. Όποιος απαρνείται εθελούσια την πίστη του, δεν γίνεται δεκτός από την εκκλησία.

Για να γίνει δεκτός πρέπει να περάσει ως προσκλαίων πολλά χρόνια, και αφού αποδείξει εμπράκτως ότι μετανόησε, υπάρχει ελπίδα να γίνει δεκτός.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι ο μουσουλμανισμός εμπεριέχει φανατισμό σε μέγιστο βαθμό, σε σημείο που να σκοτώνουν ή να καίνε τους Χριστιανούς, και αυτό το αποσιωπούν στα θέατρά τους. Σ’ αυτά, που είναι έντεχνη υποκρισία, παρουσιάζονται αλλιώς οι ισλαμιστές, καλοσυνάτοι, ανεκτικοί, αγαπητικοί. Αλλά στην πραγματικότητα έχουν ασυμφιλίωτο μίσος κατά των Χριστιανών, που το αποκτούν από τα μαθητικά τους χρόνια στο σχολείο.
Τελειώνοντας υπογραμμίζω πάλι ότι αμαρτάνουν χριστιανικώς, κοινωνικώς και εθνικώς οι παρακολουθούντες τα τουρκικά σήριαλ. 

πηγή: panagiaalexiotissa
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε