Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η Σαντορίνη πιο απόκοσμη από ποτέ στην αριστουργηματική ταινία μικρού μήκους του Ευθύμη Σανίδη

Αποτελεί από μόνη της ένα φυσικό έργο τέχνης, μία γλυπτική εγκατάσταση που ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης φαντασίας. Η Σαντορίνη δεν είναι μία απλή νησίδα γης στη μέση του πελάγους...
Παίρνοντας όλα αυτά τα μοναδικά στοιχεία της που την έχουν κάνει διάσημη στα πέρατα της γης, ο καλλιτέχνης Ευθύμης Kosemund Σανίδης τα συγκολλάει εκ νέου, δημιουργώντας ένα εξίσου μοναδικό έργο τέχνης για τα μάτια και τα αυτιά.
Η ταινία PHENOMENON συνιστά αποτέλεσμα της συνεργασίας και της αλληλεπίδρασης του σκηνοθέτη με μία γλύπτρια, έναν ζωγράφο και έναν εικονογράφο.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ
Σκηνοθεσία: Ευθύμης Σανίδης, στόρι: Ελιζαμπέτα Γεωργιάδου, Φωτογραφία: Νίκος Μέξης, ήχος: Γιώργος Πόταγας, μοντάζ, Νίκος Αποστολόπουλος και Ευθύμης Σανίδης.

Μουσική: Miserere του Arvo Pärt (εκτέλεση: The Hilliard Ensemble) και IIIº Como un Meccanismo di Precisione του György Ligeti (εκτέλεση: Arditti Quartet).

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε