Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ INDEPENTENT ΣΤΟ ΘΗΡΑΪΚΟ ΚΡΑΣΙ


«Στους αμπελώνες του ηφαιστειογενούς νησιού, χρησιμοποιούνται πρωτότυπες τεχνικές, προκειμένου να δαμάσουν το σκληρό περιβάλλον»
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ INDEPENTENT ΣΤΟ ΘΗΡΑΪΚΟ ΚΡΑΣΙ
   Ο Adrian Mourby, είναι βραβευμένος συγγραφέας και παραγωγός στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ παράλληλα έχει τη θέση του διεθνούς ανταποκριτή στο δημοφιλές –στον κύκλο των φιλόμουσων- περιοδικό, OperaNow. Αλλά συνεργάζεται επίσης με τη μεγάλη εφημερίδα τας ταξιδιωτικές ανταποκρίσεις και στο τελευταίο του άρθρο, πραγματοποίησε ένα αφιέρωμα στο κρασί της Σαντορίνης. «Στους αμπελώνες του ηφαιστειογενούς νησιού, χρησιμοποιούνται πρωτότυπες τεχνικές, προκειμένου να δαμάσουν το σκληρό περιβάλλον», γράφει, για να εστιάσει την προσοχή του στα οινοποιεία του νησιού, με πρώτο το «ΚΤΗΜΑ ΑΡΓΥΡΟΣ» στη Μέσα Γωνιά, όπου μιλάει με το διευθυντή του. «Τα κλήματα εδώ, εξαναγκάζονται να μεγαλώνουν κυκλικά, σαν καλάθια» επισημαίνει, για να προσθέσει σε άλλο σημείο: « Είναι άραγε το ηφαιστειακό νησί, η νέα Νάπα Βάλεϊ (σ.σ φημισμένη οινοπαραγωγός περιοχή στην Καλιφόρνια), όπως διάβασα στον αμερικανικό τύπο;. Είναι ώρα να το μάθουμε».
« Είναι άραγε το ηφαιστειακό νησί, η νέα Νάπα Βάλεϊ (σ.σ φημισμένη οινοπαραγωγός περιοχή στην Καλιφόρνια), όπως διάβασα στον αμερικανικό τύπο;. Είναι ώρα να το μάθουμε», γράφει ο Mourby
« Είναι άραγε το ηφαιστειακό νησί, η νέα Νάπα Βάλεϊ  όπως διάβασα στον αμερικανικό τύπο;. Είναι ώρα να το μάθουμε», γράφει ο Mourby

πηγή:.santonews.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε