Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

CNN: Δείτε τον ήλιο να δύει στη Σαντορίνη, ένα από τα πιο εξαίσια μέρη στον κόσμο για αυτή τη μαγική στιγμή


Δεν προκαλεί έκπληξη. Αλλωστε, όπως αναγνωρίζει και το CNN, το ηλιοβασίλεμα στην Οία είναι μία από τις πλέον φωτογραφημένες στιγμές από τουρίστες στον κόσμο. Για αυτό και συμπεριέλαβε τη Σαντορίνη ανάμεσα στα 12 πιο εξαίσια μέρη για να δει κανείς τον ήλιο να «πέφτει». Υμνώντας τη συγκεκριμένη ώρα της ημέρας ως τη «μαγική» στιγμή που εμπνέει τους καλλιτέχνες, το αμερικανικό δίκτυο αναφέρει πως η Οία είναι ένας πασίγνωστος προορισμός για το ηλιοβασίλεμά της. Παράλληλα περιγράφει το σκηνικό εδώ και δεκαετίες σκηνικό της κοσμοσυρροής τις απογευματινές ώρες σε αυτό το σημείο του νησιού. 

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε