Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013


Στο σκοτάδι βρίσκεται εδώ και περίπου μια ώρα η Φολέγανδρος δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό τοπίο για τους ρομαντικούς επισκέπτες του αιγαιοπελαγίτικου νησιού .Στο σκοτάδι
βρίσκεται εδώ και περίπου μια ώρα η Φολέγανδρος δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό τοπίο για τους ρομαντικούς επισκέπτες του αιγαιοπελαγίτικου νησιού .
Το νησί στο οποίο γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας Απέραντο Γαλάζιου του Λικ Μπεσόν, «απολαμβάνει» ένα απέραντο σκοτάδι προκαλώντας ωστόσο τη δικαιολογημένη δυσφορία ορισμένων επισκεπτών.
πηγή:Πρώτο Θέμα.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε