Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Στήνουν παγίδα με το e – παράβολο


Να περιορίσει ή και να καταργήσει τα παράβολα, σε φυσική μορφή, επιδιώκει η κυβέρνηση και επιχειρεί να ωθήσει τους πολίτες να επιλέγουν πλέον το διαδίκτυο για να προμηθευτούν και το παράβολο που χρειάζονται για τις συναλλαγές τους. Όπως εξηγεί στο Capital T.V ο φοροτεχνικός κ. Παναγιώτης Παντελής το υπουργείο Οικονομικών προνόησε, σε περίπτωση που ο πολίτης ζητήσει επιστροφή των χρημάτων για τα παράβολο που πλήρωσε, εφόσον δεν το χρησιμοποίησε, να μην μπορεί να το εισπράξει εάν έχει οφειλές στο δημόσιο.

πηγή:Capital
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε