Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Η... τέχνη του να ταξιδεύεις χωρίς βάρος

Μια λίστα που θα σας δώσει τη λύση για να ταξιδεύετε ελαφρά


Πόσες φορές δεν ξεκινήσατε για ένα ταξίδι με το άγχος των αποσκευών; Ο φόβος για το υπέρβαρο σε μια εκδρομή με αεροπλάνο, αλλά και η δυσκολία του να χωρέσουν μόνο τα απαραίτητα σε μια βαλίτσα κάποιες φορές επισκιάζουν την χαρά του ταξιδιού.
Η λίστα που σας προτείνουμε θα σας δώσει σίγουρα λύσεις για να ταξιδεύετε ελαφρά!

• Επιλέξτε μια βαλίτσα που δεν ζυγίζει πολλά κιλά από μόνη της. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να χωρέσετε μέσα πολλά περισσότερα πράγματα, από ότι σε μια ήδη βαριά.

• Τοποθετηστε τα ρούχα σας σε ρολό. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθεί μεγαλύτερος κενός χώρος στην αποσκευή σας και επιπλέον δεν θα τσαλακωθούν τόσο πολύ.

• Προμηθευτείτε με είδη περιποίησης σε συσκευασία ταξιδίου. Σαμπουάν, αφρόλουτρο ακόμα και οδοντόκρεμα υπάρχουν πια και σε πρακτικές μικρές συσκευασίες.

• Ρωτήστε αν το ξενοδοχείο σας προσφέρει ογκώδη αντικείμενα,όπως πετσέτες ή σεσουάρ για τα μαλλιά. Αν ναι, τότε μην πάρετε από το σπίτι. Προσπαθήστε να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας σχετικά με το τι πραγματικά χρειάζεστε.

• Λάτρεις του βιβλίου, προσοχή! Τα βιβλία είναι βαριά και προσθέτουν μεγάλο επιπλέον βάρος στη βαλίτσα σας. Εναλλακτικά επιλέξτε ένα e-book.

• Επιλέξτε ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και άρα θα τα φορέσετε σίγουρα. Αφήστε στο σπίτι οποιαδήποτε επιλογή θα παραμείνει στη βαλίτσα σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

• Μελετήστε το περιεχόμενο της αποσκευής σας μετά από μια εκδρομή. Αν πολλά από τα πράγματα που περιέχει δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, τότε μην τα πάρετε μαζί σας στο επόμενο ταξίδι.

• Σημαντικό ρόλο παίζει τέλος και η λίστα με τα πράγματα που χρειάζεστε πραγματικά μαζί σας. Γράφοντας τα θα ανακαλύψετε μικρές υπερβολές που θα κάνατε και μπορείτε να τις αποφύγετε.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε