Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΚΥΡΙΕ ΡΟΓΚ! ΟΙ ΨΕΥΤΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Κουρνιαχτός μεγάλος σηκώθηκε από τις δηλώσεις του γνωστού Ζακ Ρογκ, τον οποίο θυμόμαστε με...νοσταλγία να μας απειλεί κάθε λίγο και λιγάκι, μέχρι την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, πως θα μας τους "πάρει" και θα τους αναθέσει αλλού!
Είπε λοιπόν ο συγκεκριμένος, πως "κατά μία έννοια οι Ολυμπιακοί Αγώνες επέστρεψαν στο σπίτι τους, αφού οι Άγγλοι έβαλαν πρώτοι τον 19ο αιώνα τον αθλητισμό στα σχολεία, έβαλαν κανόνες κλπ".
Πέρα από το αντιστόρητο του πράγματος, αφού είναι γνωστό πως όταν οι βάρβαροι Βρετανοί κρέμονταν στα δέντρα, οι Έλληνες δίδασκαν αθλητισμό ακόμα και στα...μωρά (θυμηθείτε την αρχαία Σπάρτη, τα "γυμνάσια" κλπ), αναρωτιόμαστε πραγματικά γιατί κάποιοι εξοργίζονται με την φράση πως "οι αγώνες επέστρεψαν σπίτι τους"!
Πράγματι, κ. Ρογκ. Έχετε απόλυτο δίκιο:
- Οι ψευτο - αγώνες του ντόπινγκ, των πολυεθνικών χορηγών και των πακτωλών χρημάτων, επέστρεψαν σπίτι τους: Σε μία από τις ναυαρχίδες του παγκόσμιου τοκογλυφικού συστήματος των "αγορών", των "οίκων" και άλλων παρόμοιων...ιδρυμάτων.
- Οι ψευτο - αγώνες του πολυπολιτισμικού αχταρμά, με "Άγγλους" μαύρους σαν το κατράμι (μήπως...μαύρισαν έτσι από τον ήλιο που βλέπουν στο νησί;), με την τερατώδη λαθροπροπαγάνδα που είδαμε στην "τελετή έναρξης" και την "πολιτική ορθότητα" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ, πράγματι επέστρεψαν σπίτι τους. Άλλωστε, η Ελλάδα ποτέ δεν ήταν χώρα στην οποία ευδοκιμούσε ο ρατσισμός εναντίον των ημεδαπών. Κάτι προσπαθούμν να κάνουν τα τελευταία χρόνια οι...ρεπουσοκουβέληδες, αλλά μάταια.
- Οι ψευτο - αγώνες των σιωνιστικών συμβόλων, των μασωνικών "τυχαίων" παραστάσεων και της νέας τάξης πραγμάτων, πράγματι επέστρεψαν σπίτι τους. Άλλωστε, η Αγγλία έχει παράδοση τόσο στους τέκτονες, όσο και τους "Πεφωτισμένους" και άλλους ταγούς της παγκοσμιοποίησης.
Ναι, λοιπόν: Έχει δίκιο ο Ρογκ! Οι ψευτο - αγώνες πράγματι επέστρεψαν στο σπίτι τους!
Και δόξα τω Θεώ, ξεκουμπίστηκαν μια για πάντα από την Ελλάδα...!
Οι πραγματικοί, ανόθευτοι και υγιείς Ολυμπιακοί Αγώνες, σταμάτησαν στην Ρωμαϊκή κατοχή, όταν καταργήθηκε το ένα και μοναδικό κριτήριο συμμετοχής αθλητών σε αυτούς: Να είναι ΜΟΝΟ Έλληνες! 


ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!   


Έχουμε και λέμε:

- Προπαγάνδα υπέρ του "πολυπολιτισμού" (μαύρος με λευκή, το απόλυτο...φετίχ των "αντιρατσιστών", για πολλούς και...διάφορους λόγους).


- Προπαγάνδα υπέρ της διάλυσης της οικογένειας.

- Προπαγάνδα υπέρ των "κοινωνικών μέσων δικτύωσης", που...φέρνουν τόσο κοντά τον κόσμο, σε σημείο να ξεχνάνε το ίδιο τους το σπίτι!

Σωστά το είπε ο Ρογκ: Οι "Ολυμπιακοί Αγώνες" της παγκοσμιοποίησης, των νεοταξιτών, των μασονοσιωνιστών και όλων των ολετήρων των ΙΕΡΩΝ θεσμών όπως η οικογένεια, επέστρεψαν στο σπίτι τους! 


πηγή: hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε