Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Χρυσή Αυγή: Είμαστε Παγανιστές γιατί είμαστε Έλληνες…


Είμαστε ναζιστές γιατί μέσα στο θαύμα της Γερμανικής Επανάστασης του 1933 είδαμε τη Δύναμη που θα λυτρώσει την ανθρωπότητα από την εβραϊκή σαπίλα”… Είμαστε Παγανιστές γιατί είμαστε Έλληνες (!!!) (Παγανισμός=ειδωλολατρία) Το κείμενο είναι από το περιοδικό “Χρυσή Αυγή”, επίσημο ιδεολογικό όργανο του Λαϊκού Συνδέσμου, τεύχος…  υπ’ αριθμ. 2 το κείμενο “Εμείς”. Και το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι εάν θα βρεθούν την Κυριακή 200.000 συμπολίτες μας να ψηφίσουν τους οπαδούς του Χίτλερ και να τους στείλουν στη βουλή…
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε