Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Κι όμως! Ζητούν να αυξηθεί κι άλλο η φορολογία των επιχειρήσεων


Ελάχιστες επιχειρήσεις έχουν  μείνει πλέον στην πιό ηλίθια χώρα του κόσμου, την Ελλάδα, όπου ένα μάτσο αργόσχολοι, τεμπέληδες βολεμένοι στο αντιπαραγωγικό δημόσιο, μισούν την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία. Σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, που το πιό εύκολο για μια επιχείρηση είναι να φύγει, σε μια περίοδο που το λαίμαργο δημόσιο έχει καταστρέψει ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία, μόνο και μόνο για να μπορεί να πληρώνει τον κομματικό του στρατό, υπάρχουν πολιτικοί και καθηγητές Οικονομικών (!) που ζητούν να αυξηθεί κι άλλο η φορολόγηση των κερδών των επιχειρήσεων !!!!!!!!!! Ε-Γ-Κ-Λ-Η-Μ-Α-Τ-Ι-Ε-Σ ! Δείτε ένα παράδειγμα, ανθρώπου που θα μας κυβερνήσει :
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΕΑ
Σειρά οικονομικών μέτρων για να σταθεί η Ελλάδα όρθια σε περίπτωση που η Ευρώπη κλιμακώσει τις πιέσεις της προανήγγειλε μέσα από το Ράδιο 9 ο καθηγητής Οικονομικών και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος. (σ.σ. που φυσικά μισθοδοτείται από το Δημόσιο καθώς είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών)
Μεταξύ αυτών, αύξηση της φορολογίας στα υψηλά εισοδήματα, σε κέρδη επιχειρήσεων, επί της ακίνητης περιουσίας καθώς και περικοπές στρατιωτικών δαπανών.
Για το ενδεχόμενο φορολόγηση τραπεζικών καταθέσεων απάντησε "θα δούμε όλους αυτούς τους φόρους"
Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

πηγή:Ταχαλία
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε