Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

Η απαστράπτουσα κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ


Οι προεκλογικές διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες εξαπάτησαν το εκλογικό σώμα, αυτές περί κατάργησης του Μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, έχουν πλέον αποδειχτεί δημαγωγικές ακρότητες άθλιας και κυνικής κοροϊδίας.
Αν και ο Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε καθημερινή βάση τα έχουν αναιρέσει όλα με ποικίλες σοφιστείες και τεχνάσματα Πυθίας,

αν και πλέον απαστράπτει η αυθάδης κοροϊδία αυτού συριζαίικου καιροσκοπισμού, είναι πολύ αποκαλυπτική, καταλυτικά αποκαλυπτική, η χθεσινή αντιπαράθεση στο Σκάι του Νίκου Μπογιόπουλου με τον Παπαδημούλη.

Ο Μπογιόπουλος έθεσε καθαρά τούτο:
Το ΚΚΕ στην επόμενη βουλή θα φέρει νόμο για την κατάργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης θα τον ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Μπροστά σ’ αυτήν την ευθεία και καθαρή πρόταση ο Παπαδημούλης σφύριζε κλέφτηκε ξεστομίζοντας την κάτωθι υπεκφυγή:


«Αν εμείς μαζί με το ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ μπορούμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση, θα βάλουμε στο τραπέζι με θετικό πνεύμα και την πρόταση του ΚΚΕ»...


Εδώ πλέον δεν μένει καμία αμφιβολία και στους πλέον αφελείς:
Ο ΖΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία, απολύτως καμία, πρόθεση να ακυρώσει τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις. Απλώς θα εξετάσει την πρόταση του ΚΚΕ, αν σχηματίσουν κυβέρνηση(!) με «θετικό πνεύμα»!!!

ΟΛΑ αυτά που υπόσχονταν στο λαό για να υφαρπάξουν την ψήφο του δεν ήταν παρά ψεύδος ασύστολο…


Καλό είναι να ακούστε τον αποκαλυπτικότατο διάλογο στο Σκάι.


Τον έχει αναρτήσει το «Κλασσικοπερίπτωση», ΕΔΩ


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε