Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Τα ανταλλάγματα που ζητάει η Ντόρα Μπακογιάννη ώστε να επιστρέψει στην Ν.Δ. ούτε τυχαία είναι ούτε αμελητέα. Το παιχνίδι που παίζεται αυτές τις ώρες είναι ανεπανάληπτο.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, σήμερα επήλθε η οριστική συμφωνία Μπακογιάννη-Σαμαρά και τώρα δεν απομένουν παρά μόνο λεπτομέρειες οι οποίες αφορούν εσωκομματικά θέματα και των δυο, δηλ. το πως θα σερβιριστεί η συμφωνία αυτή.
Επίσης, εξετάζονται λεπτομέρειες νομικής φύσεως οι οποίες αφορούν το θέμα των συνασπισμών κομμάτων και το μπόνους των εδρών.
Αλλά η ουσία και το νόημα βρίσκεται σε αυτά που συμφωνήθηκαν ως ανταλλάγματα για την στήριξη της οικογένειας Μητσοτάκη στον Σαμαρά.
Η συμφωνία έχει δυο σκέλη:
-Σε περίπτωση ήττας της ΝΔ, ο Σαμαράς παραχωρεί άμεσα και χωρίς περιστροφές την ηγεσία στην Μπακογιάννη.
-ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΚ: Σε περίπτωση δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης μαζί με το ΠΑΣΟΚ, Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ και ο Σαμαράς κρατάει (προσωρινά) την ηγεσία της ΝΔ. Το πιο εκπληκτικό ειναι οτι ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στην πρωθυπουργία Μπακογιάννη.
Το παιχνίδι που παίζεται πίσω από τις πλάτες μας είναι άνευ προηγουμένου. Παρασκηνιακές συμφωνίες διανομής εξουσίας και ισχύος ενώ κατά τα άλλα κόπτονται για την ''δημοκρατία'' και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει.
Ο ολίγιστος Σαμαράς ακυρώνει μονομιάς την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων Νεοδημοκρατών το 2009, που του εμπιστεύτηκαν τα ηνία του σάπιου αυτού κόμματος, προκειμένου να το...αναγεννήσει!
Και τι κάνει ο άθλιος; Παζάρια για το...2% της Ντόρας!!!
Φυσικά, η πανούργα κόρη του Μητσοτάκη έχει ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, εντός κι εκτός Ελλάδας μαζί της, οπότε εκείνη είναι που θέτει τους όρους!
Προσοχή λοιπόν, σε όσους σκέφτονται να ψηφίσουν Νδ: Διότι θα ρίχνουν στην κάλπη...Σαμαρά και θα τους βγαίνει η Μητσοτάκαινα!

πηγή: hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε