Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

στην Σαντορίνη τα δύο «χρυσά» ξενοδοχεία της Ελλάδας

Το ξενοδοχείο Grace στην Καλντέρα είναι δεύτερο στη «Gold List 2012» ενώ και το Anastasis Apartments στο Ημεροβίγλι βρίσκεται δεύτερο στην κατάταξη του tripadvisor
Μπορεί η Ελλάδα να αγωνιά για την πορεία του τουρισμού το 2012, και οι κρατήσεις να σημειώνουν σημαντική πτώση, ωστόσο, για ακόμη μια χρονιά δείχνει ότι στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, και ιδιαίτερα στα ξενοδοχεία πέντε αστέρων, κερδίζει τις παγκόσμιες εντυπώσεις.
Δύο μεγάλες έρευνες που έγιναν πρόσφατα για το ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, αναδεικνύουν τη Σαντορίνη ως ονειρεμένο προορισμό και δίνουν σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού παγκόσμιες διακρίσεις. Οι «χρυσές λίστες» με τα καλύτερα ξενοδοχεία του πλανήτη ψηφίζονται από χιλιάδες ξένους ή από ειδικούς που ταξιδεύουν σε όλες τις χώρες για να βαθμολογήσουν την ομορφιά της περιοχής, την τουριστική επιχείρηση και τις υπηρεσίες που παρέχει σε όσους θέλουν να περάσουν ονειρεμένες διακοπές. Κατά κύριο λόγο αφορούν δηλαδή σε τουριστικά ξενοδοχεία σε περιζήτητους προορισμούς.
Η πρώτη έρευνα με τίτλο «Gold List 2102» δημοσιεύεται στο περιοδικό Conde Nast Traveller και δίνει μια από τις κορυφαίες θέσεις (τη δεύτερη) στο ξενοδοχείο Grace στην πανέμορφη Καλντέρα της Σαντορίνης.
Σύμφωνα με την περιγραφή, το ξενοδοχείο αποτελείται από 13 δωμάτια και 7 μοναδικές σουίτες και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι υψηλού επιπέδου, από τα κλινοσκεπάσματα μέχρι τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Μπορεί κανείς να ρυθμίσει ηλεκτρονικά τις διακοπές του, τα θαλάσσια σπορ που θέλει, ιππασία κ.λπ. Διαθέτει επίσης μια πισίνα υπερχείλισης η οποία έχει θέα στην Καλντέρα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το γεγονός ότι το ξενοδοχείο είναι σκαλισμένο στο βράχο δίνει αδιάκοπη θέα που κόβει την ανάσα. Η τιμή για ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο αυτό στο Ημεροβίγλι είναι 325 ευρώ, σύμφωνα με την έρευνα.
Η δεύτερη έρευνα έχει γίνει από τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα tripadvisor η οποία κατέγραψε τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ένα ακόμη ελληνικό ξενοδοχείο, κι αυτό στην πανέμορφη Σαντορίνη η οποία φαίνεται ότι έχει την τιμητική της από τους ξένους τουρίστες.
Το ξενοδοχείο Anastasis Apartments και πάλι στο Ημεροβίγλι με θέα στην Καλντέρα, ψηφίζεται από τους ταξιδιώτες για διάφορους λόγους. Άλλοι χαρακτηρίζουν το νησί ως την καλύτερη περιοχή, άλλοι ψηφίζουν το ηλιοβασίλεμα, το σέρβις κ.λπ. Στην ιστοσελίδα tripadvisor γίνονται διθυραμβικά σχόλια για την ομορφιά του τοπίου και για το ξενοδοχείο που προσφέρει μοναδικές διακοπές στους πελάτες του.
Την πρώτη θέση στη σχετική λίστα κερδίζει για φέτος ένα ξενοδοχείο με θέα την πανέμορφη θάλασσα της Καραϊβικής. Το «The Phoenix Resort» στη Belize ψηφίζεται ως το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου για το 2012.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στα 25 καλύτερα, και συγκεκριμένα στην 24η θέση βρίσκεται ένα ακόμη ελληνικό ξενοδοχείο, το Astra Suites που βρίσκεται, πού αλλού, στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε