Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

περί αλληλεγύης

Το Πολωνικό Σχολείο της Σαντορίνης σε συνεργασία με το "Πολωνικό Ινστιτούτο Εθνικής Μνήμης" μας καλούν σε έκθεση ζωγραφικής μαθητών του σχολείου καθώς και φίλων της Πολωνικής κοινότητας της Σαντορίνης με θέμα "το φαινόμενο της αλληλεγύης".
Τα εγκαίνεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 24 Απριλίου 2012 στην αίθουσα του Μεγάρου Γκύζη στα Φηρά της Σαντορίνης ενω θα ακολουθήσουν σύντομες ομιλίες 2 κυριών, μελών του "Πολωνικού Ινστιτούτου Εθνικής Μνήμης". Την Τετάρτη 25 Απριλίου έχουν κληθεί να δουν την έκθεση τα σχολεία του νησιού.


Για πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Edyta Labeda στο 694 58 68 250    
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε