Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«τα Ηφαίστεια της Σαντορίνης» – εκδήλωση


Σύμφωνα με πρόσκληση του Δήμου Σαντορίνης,

Ο Δήμος σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης, μας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
«Τα Ηφαίστεια της Σαντορίνης – Ενημέρωση για την κατάστασή τους»,
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 και ώρα 20:00, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Κύριοι ομιλητές θα είναι οι :
Κοσμάς Στυλιανίδης, Καθηγητής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος του ΟΑΣΠ και Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης.
Γιώργος Βουγιουκαλάκης, Δρ. Ηφαιστειολόγος, Συντονιστής της Επιστημονικής Επιτροπής Ινστιτούτου Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης και μέλος της Ειδικής Επιτροπής Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τη συνεδρίαση της «Ειδικής Επιτροπής Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης» η οποία συστήθηκε πρόσφατα, και στο πλαίσιο Διεθνούς Συνάντησης Εργασίας για τα ηφαίστεια της Σαντορίνης η οποία οργανώνεται από ομάδες ηφαιστειολόγων που δραστηριοποιούνται ήδη από αρκετά χρόνια στο πλαίσιο σχετικών ερευνητικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Επιστημών.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε