Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Σε απόγνωση πολλές τοπικές επιχειρήσεις

mag.jpgΈνα βήμα πριν από το λουκέτο βρίσκονται πολλές μικροεπιχειρήσεις στο νησί καθώς βλέπουν τους τζίρους τους να μειώνονται σε σημείο που σε λίγο καιρό εάν δεν ανακάμψουν θα δούμε και στη Σαντορίνη τα πρώτα λουκέτα να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι τράπεζες δεν χορηγούν δάνεια πλέον παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις και αυτές με το σταγονόμετρο. Όπως μας έλεγε χαρακτηριστικά μικροκαταστηματάρχης ο τζίρος του φέτος έχει πέσει κάτω 50% και αρχίζει να βλέπει σαν λύση επιβίωσης για τον ίδιο και την οικογένεια του το κλείσιμο της επιχείρησής του και την αναχώρησή του από το νησί. Δυστυχώς κάποιοι θερμοκέφαλοι που δεν έχουν καταλάβει ότι η κρίση μας χτύπησε την πόρτα συνεχίζουν να ζητούν υπέρογκα ενοίκια για τα καταστήματά τους αντί να προχωρήσουν σε μειώσεις για να βοηθήσουν λίγο τους μικρό-καταστηματάρχες που βρίσκονται σε απόγνωση.



πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε