Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!

Όλα για την καρέκλα...!
Είναι απίστευτα αυτά που διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες, σχετικά με τα πρωτοφανή μέτρα "ασφαλείας" που παίρνονται ενόψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου: Εκτός από τους χιλιάδες αστυνομικούς, τους χαφιέδες, ακόμα και τους ελεύθερους σκοπευτές, έφτασαν στο σημείο να "απειλούν" τον κόσμο να μην πατήσει το πόδι του στο Σύνταγμα την Κυριακή, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα του απαγορευτεί η είσοδος στην Πλατεία μέσω ενός...face control!

Σκοπός τους, να οργανώσουν ένα πανηγυράκι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, με τους κοπρίτες της Βουλής να καμαρώνουν μπροστά στις κάμερες "για την ημέρα", τα πεζοπόρα τμήματα (γιατί τα άλλα τα κατήργησαν για να κάνουν...οικονομία!) να παρελαύνουν και τον λαό να βρίσκεται μακριά, εκτός ίσως από ορισμένα κομματόσκυλα και ημέτερους που θα κουβαλήσουν και θα βάλουν μπροστά - μπροστά για...ρεκλάμα!

Τρεις είναι οι τρόποι, προκειμένου να παραμείνει το κλίμα ήρεμο: Να μην γίνει παρέλαση. Να μην έχει θεατές. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Απ' όλα τα παραπάνω, την τελευταία περίπτωση ούτε καν τη συζήτησαν!!!

Αφού ρε αλήτες δεν σας θέλει ο λαός, πρέπει με το ζόρι να του καθήσετε στο σβέρκο ΚΑΙ την συγκεκριμένη ιστορική ημέρα;

Το παραμυθάκι σας πως τάχα "όποιος βρίζει/κάνει επεισόδια δεν σέβεται την ημέρα", δεν πείθει πλέον κανέναν!

Δηλαδή όσοι "στολίζουν" τον Πάγκαλο, σημαίνει ότι βρίζουν ταυτόχρονα και τον Κολοκοτρώνη;
Όσοι πετάνε γιαούρτια στα μούτρα και τα ακριβά κοστούμια σας, πάει να πει πως "φτύνουν" και τις Ένοπλες Δυνάμεις ή την Εκκλησία;

(Παρένθεση: ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;).

Ζητούμε συγνώμη για τις ιερόσυλες αυτές συγκρίσεις, αλλά χρειάζονται για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πρόκλησης των πολιτικάντηδων, που θεωρούν εαυτούς υπεράνω όχι μόνο του λαού - αυτό τον έχουν γραμμένο εδώ και χρόνια - αλλά και των ίδιων των ΗΡΩΩΝ της Πατρίδας μας!

Ε λοιπόν όχι, ξεφτιλισμένοι! Οι παρελάσεις δεν είναι για τα μούτρα σας, ούτε για τους χαφιέδες σας, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Κι εκείνος θα δώσει βροντερό παρόν, αδιαφορώντας για την τρομοκρατία σας!

Είμαστε βέβαιοι πως οι Αγωνιστές του 1821 που έχυσαν το αίμα τους για να ξεπουλάτε εσείς σήμερα την Ελλάδα, το ίδιο θα έλεγαν...πριν σας πάρουν τα κεφάλια, όπως έκαναν σε κάτι άλλους ΝΑΙ - ΝΕΚΟΥΣ της εποχής τους!

Σας φαίνεται...ακραίο αυτό; Δεν πειράζει, "ακραίους" έλεγαν τους Επαναστάτες και τα τότε...ΔΝΤ (= Ιερά Συμμαχία), αλλά εκείνοι πολέμησαν ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ και πέτυχαν τον σκοπό τους!


πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε