Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ανδρεάδης: Ιδιαίτερη προσοχή με την Thomas Cook

Να μην αφήνουν υψηλά ανεξόφλητα υπόλοιπα στην Thomas Cook κάλεσε τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέας Ανδρεάδης.
Ανδρεάδης: Ιδιαίτερη προσοχή με την Thomas Cook

Ο άμεσος κίνδυνος για τον εν λόγω βρετανικό τουριστικό όμιλο προς το παρόν απεφεύχθη, καθώς αργά χθες το βράδυ οι 17 πιστώτριες τράπεζες συμφώνησαν σε επιπλέον χρηματοδότηση 100 εκατ. λιρών, επεκτείνοντας τη συνολική διάρκεια της πίστωσης των 200 εκατ. βρετανικών λιρών στους 18 μήνες.
Υπενθυμίζεται ότι η Thomas Cook, που έχει χρέη άνω των 900 εκατ. στερλίνων, είχε δανειστεί στις αρχές Οκτωβρίου το ποσό των 100 εκατ. στερλίνων.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε πως εκτιμά ότι θα είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνεται στον όμιλο και ως εκ τούτου οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές με την Thomas



πηγή:ένθος
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε