Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Μετά την "εκκαθάριση" των αναπήρων … τώρα και οι Πολύτεκνοι

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι εφημερίδες σήμερα, βασιζόμενες σε πληροφορίες, οι οποίες διαρρέουν, μέχρι τα μεσάνυχτα είχαν...
συμφωνήσει περικοπές ύψους 2,31 δις. ευρώ. Η παρακάτω λίστα δείχνει την κατανομή τους.

Προσέξτε την δαπάνη η οποία αφορά τις Πολύτεκνες οικογένειες (μόνο 1,7%) των συνολικών περικοπών. Ξέρουν ότι μας οδηγούν σε συντεταγμένη φτώχια και κανείς απ’ αυτούς δεν σκέφτηκε, και δεν κατάλαβε, ότι άλλο είναι να κάνεις περικοπές από οργανισμό και άλλο από πολυμελή οικογένεια. Αυτοί όμως αποφασίζουν για εμάς.
Ετοιμάζουν εισοδηματικά κριτήρια τα οποία θα περικόψουν τα επιδόματα σε αριθμό πολύ πάνω από το 50% των πολύτεκνων οικογενειών. Μην ξεχνάμε και την πρόσφατη φορο-επιδρομή. Έρχονται μέρες μαύρες και αυτό το ξέρουν καλύτερα από εμάς. Και συναποφασίζουν τέτοια απάνθρωπα μέτρα, για να σβήσουν την Ελληνική οικογένεια και να αποτελειώσουν και τους τελευταίους Έλληνες. Χτυπούν ότι κινείται. Την ίδια στιγμή κανένας μισθός βουλευτή δεν πειράχτηκε. Καμιά διπλή και τριπλή σύνταξη πρώην βουλευτή, γενικού γραμματέα κλπ. Είναι υποκριτές. Είναι τιμωροί. Είναι ανθέλληνες. Η Ιστορία θα τους "πληρώσει" όπως τους αξίζει. ΝΤΡΟΠΗ!

Αναγνώστης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε