Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Καταστράφηκε το Αλιευτικό καταφύγιο στο Πορί


Μεγάλες ζημιές προκάλεσε η χθεσινή "θεομηνία". Το αλιευτικό καταφύγιο στο Πορί έχει σχεδόν καταστραφεί από την μανία των τεράστιων κυμάτων που το χτύπησαν αλύπητα καταστρέφοντας δύο βάρκες και εξαφανίζοντας άλλη μία στην κυριολεξία. Μικρότερες ζημιές έχουν υποστεί όλα τα αλιευτικά καταφύγια στην ανατολική πλευρά του νησιού. Όλη την νύχτα εργαζόμενοι και μηχανήματα του Δήμου έδωσαν μεγάλη μάχη με τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα για να κρατήσουν ανοιχτό τον δρόμο του Αθηνιού ( είχαν γίνει κατολισθήσεις σε αρκετά σημεία) αλλά και το σύνολο του οδικού δικτύου του νησιού. Στο Πορί βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Θήρας, o Αντιδήμαρχος κ. Α.Ζώρζος , ο πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ο πρόεδρος του ΤΔ Ημεροβιγλίου μαζί με τους κατοίκους έδωσαν μάχη με τα κύματα για να σώσουν στο Πορί τα σκάφη . Στο Καμάρι αλλά καi σε άλλες παραλίες η θάλασσα σχεδόν μπήκε στα καταστήματα προκαλώντας αρκετές ζημιές.




πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε