Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Θα το κάνουμε Κούγκι!

Γράφει ο Δευκαλίωνας

Εμείς θα επανέρθουμε στο θέμα των ημερών. Στην ιταμή απαίτηση των δανειστών να συνυπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς ένα επαίσχυντο κείμενο υποτέλειας προκειμένου να εγκριθεί και να εκταμιευθεί η περιβόητη 6η δόση.
Θα επαναλάβουμε για μία ακόμα φορά ότι εάν ευοδωθεί αυτό, ο πολιτικός εκβιασμός των δανειστών το μόνο που θα επιτύχει θα είναι να πολλαπλασιάσει τις δυνάμεις της κομμουνιστικής αριστεράς. Δεδομένο το οποίο εάν επιβεβαιωθεί θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επίλυση με ειρηνικά πολιτικά μέσα την Ελληνικής Δημοσιονομικής Κρίσης.
Τα πράγματα είναι απλά. Τυχόν υπαναχώρηση από...
τον Αντώνη Σαμαρά θα απογοητεύσει αξιοσημείωτες εκλογικά και συντηρητικής εκλογικής συμπεριφοράς δυνάμεις, προερχόμενες κυρίως από τα λαϊκά στρώματα. Αυτές οι δυνάμεις παρ’ ότι έχουν κτυπηθεί σκληρά από την οικονομική κρίση διατηρούν ακόμα στο πολιτικό τους DNA πατριωτική και πολιτική συλλογιστική και συνείδηση. Οι δυνάμεις αυτές επειδή ακριβώς διαθέτουν πατριωτικά και πολιτικά αντανακλαστικά δεν θα αποστρατευθούν αλλά αντιθέτως θα ενταχθούν με μαζικό λαϊκό τρόπο στα ευρεία κοινωνικά μέτωπα που συγκροτεί και οργανώνει η κομμουνιστική αριστερά. Ουσιαστικά οι δανειστές με την πολιτικής τους εμμονή και μυωπία να εξευτελίσουν δημοσίως τον Αντώνη Σαμαρά, πριμοδοτούν εκλογικά και πολιτικά το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Για εμάς σίγουρα δεν είναι καθόλου κακό να ενισχυθεί πολιτικά η κομμουνιστική αριστερά. Θα ήταν όμως πολύ καλύτερα εάν δυνάμεις από το σύνολο του πολιτικού φάσματος είχαν συμπήξει ένα ευρύ πατριωτικό μέτωπο, το οποίο θα ήταν πάνω από καθεστηκυίες ιδεολογίες και θα αγωνίζονταν για την ελευθερία της πατρίδας. Ιδεατό σχήμα, ίσως... Αλλά ποιος διαφωνεί ότι αυτό το ιδεατό σχήμα είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για να αντέξει ο Ελληνισμός την επίθεση των διεθνών βρικολάκων του καπιταλισμού;
Σ’ αυτή την περίπτωση ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα αντιμετώπιζε μόνος τον εκβιασμό των δανειστών. Θα τον αντιμετώπιζε έχοντας πίσω του ένα τεράστιο πατριωτικό μέτωπο που θα τον στήριζε σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Εδώ βρίσκεται και η πεμπτουσία της πολιτικής. Τον Αντώνη Σαμαρά θα τον στήριζε ένα τεράστιο πατριωτικό μέτωπο. Τώρα ποιος τον στηρίζει ενεργά; Μάλλον ελάχιστοί ίσως μερικές χιλιάδες νέο-δημοκράτες.
Φίλε Αντώνη, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τους εκβιασμούς κάνε την κίνηση που τρέμουν οι δανειστές. Ζήτησε την στήριξη του Λαού. Εξήγησε με απλά λόγια σε μεγάλες ανοικτές μαζικές διαδικασίες την πολιτική σου. Η αντίθεση είναι εξαιρετικά απλή και την καταλαβαίνουν πλέον και μικρά παιδιά: «Ή αυτοί Ή εμείς»!
Ή θα ζήσουμε σε αυτόν τον βράχο που ονομάζεται Ελλάδα, ειρηνικά και ήρεμα, κυρίως με αξιοπρέπεια ή θα πέσουμε μέχρι ενός. Δεν γίνεται να ζήσουμε εθνικά ταπεινωμένοι για μία κωλό-δόση. Αρκετές προσβολές δεχτήκαμε για τις προηγούμενες δόσεις. Φτάνει πια, μπάστα!
Έως εδώ, δεν πάει άλλο! Αν συνεχίσουν να επιμένουν οι άφρονες νεοφιλελεύθεροι των Βρυξελλών, κανένα πρόβλημα! Αντέχουν τα παιδιά τους χωρίς μπέικον και γάλα. Γιατί τα δικά μας έμαθαν να μην τρώνε και να ζουν χωρίς μπέικον, γάλα και φρέσκα κρουασάν… Γιατί εδώ που φθάσαμε δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε. Άρα μπορούμε, πρέπει και θα το κάνουμε Κούγκι!


πηγή:stoxasmos-politikh
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε