Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Λόγω παρουσίας του ψευδοκράτους-Χωρίς σημαία η Ελλάδα στη Σμύρνη


Μπορεί η Ελλάδα να είναι τιμώμενη χώρα στη φετινή διεθνή έκθεση τουρισμού της Σμύρνης («Trade Fair & Conference for Tourism»), που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Δεκεμβρίου, αλλά δεν θα υπάρξει επίσημη εκπροσώπηση, λόγω της παρουσία του ψευδοκράτους.

Μετά από ρητή οδηγία του υπουργείο Εξωτερικών, δεν θα υπάρχει επίσημο περίπτερο του ΕΟΤ, αλλά η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί μέσω της παρουσίας του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), καθώς και Επιμελητηρίων και μεμονωμένων επιχειρηματιών από τα νησιά του Αιγαίου, στα περίπτερα των οποίων δεν θα κυματίζει η ελληνική σημαία.

Να σημειωθεί πως η επίσημη συμμετοχή περιπτέρου του ΕΟΤ, ουσιαστικά θα αναγνώριζε το κατοχικό καθεστώς, όπως πάγια επιδιώκει η Άγκυρα.

Όπως έγινε γνωστό στην έκθεση θα συμμετάσχει και ο δήμος Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να τίθεται επικεφαλής της αντιπροσωπείας που θα βρεθεί στην Σμύρνη. Άγνωστο παραμένει εάν ο κ.Μπουτάρης ενημέρωσε το ΥΠΕΞ όπως ήδη έπραξε με τον Πρόξενο της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη κ.Τουργούλ Μπιλτεκίν, με τον οποίον είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Σάμου

Ωστόσο εντυπώσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Σάμου, κ.Νίκου Αγγελή, στην «Σαμιακή Τηλεόραση» πως μεταξύ «Εθνόσημου», ουσιαστικά της εθνικής γραμμής , και του «κέρδους», οι επιχειρηματίες προτιμούν το .. δεύτερο.

«Όσον αφορά το Εθνόσημο, και πέρυσι υπήρχε το ίδιο πρόβλημα και πέρυσι συμμετείχε το ψευδοκράτος, αλλά εμείς είμαστε επιχειρηματίες. Πρέπει να δούμε πως μπορούμε να αγγίξουμε νέες αγορές, πως μπορούμε να βρούμε νέους πελάτες δεν γίνεται διαφορετικά. Εάν το Εθνόσημο μας δώσει να φάμε, έχει καλώς σε διαφορετική περίπτωση θα κάνουμε επιχειρηματικές κινήσεις» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ.Αγγελής, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στη Σάμο και όχι μόνο.

Η Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου, αποφάσισε τελικά να μην συμμετάσχει στην έκθεση, προκειμένου να μην θεωρηθεί ως έμμεση αναγνώριση του κατοχικού καθεστώτος. αλλά θα στηρίξει οικονομικά ιδιώτες επιχειρηματίες που θα παραβρεθούν, χωρίς όμως να υπάρχει στα περιπτερά τη ελληνική σημαία ή το εθνόσημο.

πηγή:Π.Θέμα
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε