Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ο Yanni "βάφτισε" το πάντα Σαντορίνη



Υιοθέτησε ένα γιγαντιαίο πάντα και το ονόμασε Σαντορίνη! Ο λόγος για τον Γιάννη Χρυσομάλλη, τον Ελληνα μουσικό που ανταποκρίθηκε με θέρμη στο σχετικό αίτημα του Κέντρου Ερευνας Γιγαντιαίων Πάντα στο Chengdu της νοτιοδυτικής Κίνας. Οι υπεύθυνοι του κέντρου κάλεσαν τον γνωστό μουσικό να υιοθετήσει ένα από τα σπάνια αυτά πλάσματα επειδή, όπως εξήγησαν, η μουσική του είναι πηγή έμπνευσης και αρμονίας.

«Αποδέχομαι αυτό το δώρο και το θεωρώ τιμή, που αντιμετωπίζω με μεγάλη ταπεινοφροσύνη και βαθιά αίσθηση καθήκοντος απέναντι στη χώρα της Κίνας» δήλωσε ο Yanni, που κάνει πολλά χρόνια μεγάλη καριέρα στις ΗΠΑ, ενώ είχε απασχολήσει για πολλά χρόνια τα μέσα ενημέρωσης όχι μόνο με τη δουλειά του, αλλά και με τη σχέση του με τη Λίντα Εβανς, την Κριστλ της «Δυναστείας».

Οπως εξήγησε ο τραγουδιστής, ονόμασε το πάντα Σαντορίνη επειδή του θυμίζει το γραφικό νησί της Ελλάδας, ενώ παραπέμπει και στην ελληνική λέξη «ειρήνη». Και το πάντα, όμως, κρατάει από... ένδοξο τζάκι. Η μητέρα της μικρής Σαντορίνης, η Μάο-Μάο, ήταν το μοντέλο για μία από τις πέντε μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου το 2008!

Ο βραβευμένος με Grammy μουσικός συνθέτης και μαέστρος ολοκλήρωσε την περασμένη εβδομάδα την περιοδεία του σε τέσσερις πόλεις της Κίνας, όπου το κοινό υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τη νέα του δουλειά που κυκλοφόρησε στο άλμπουμ με τίτλο «Truth of Touch».

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, όμως, περιγράφει τη σχέση της με τον Yanni και η Λίντα Εβανς στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Recipes for Life: My Memories». Αποκαλύπτει ότι κάλεσε στο σπίτι της τον μουσικό επειδή της άρεσε η μουσική του και όταν άνοιξε την πόρτα της δεν ήταν προετοιμασμένη για τον άντρα που αντίκρισε.

«Ηταν το πιο σοκαρισμένο “γεια” που είπα ποτέ στη ζωή μου. Ηξερα ότι ήμουν τρελά ερωτευμένη από το πρώτο δευτερόλεπτο που τον είδα» αναφέρει χαρακτηριστικά.


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε