Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ

AΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011 ο αγώνας μπάσκετ δύο ομάδων του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Δωδεκανήσου και το Αθλητικό Σωματείο " ΔΩΔΕΚΆΝΗΣΟΣ" Την πρωτοβουλία για την όμορφη αυτή εκδήλωση πήρε η Περιφερειακής Ενότητας Θήρας Νοτίου Αιγαίου και ο Περ.Σύμβουλος κ. Ηλίας Μαϊνας. Σημειώνουμε ότι οι εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου είχαν κατακλυστεί από θεατές οι οποίοι και καθ όλη την διάρκεια του αγώνα ενεθάρρυναν με χειροκροτήματα τους αθλητές. Τον αγώνα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Καφούρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Αργυρός, ο Αντιδήμαρχος κ. Βαρβαρήγος Νίκος και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Κατζέλης μοίρασε στους αθλητές αναμνηστικά διπλώματα.


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε