Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Ένα κορίτσι που το βασάνιζαν επί τρεις μήνες (μέχρι θανάτου - ή αθανασίας;)!

Γράφει ο νεκρός
Στην ιστορία της ανθρωπότητας η αγριότητα είναι ο κύριος πρωταγωνιστής. Ο Χριστός -με τη θέλησή Του θύμα αυτής της αγριότητας- έκανε έτσι, ώστε αυτή η φρίκη να δημιουργεί μάρτυρες και να τους στέλνει στον παράδεισο.
Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως είναι κάτι επιθυμητό ή πως κάθε χριστιανός δεν πρέπει ν' αγωνίζεται για την εξάλειψη της φρίκης και της βαρβαρότητας, πρώτα στην καρδιά του, και κατόπιν τον τόπο όπου ζει, στη γειτονιά του, στην πατρίδα του, στον κόσμο ολόκληρο, όπου πάντα περισσεύει η βία και ο πόνος.
Σε κάθε στιγμή της ιστορίας γυναίκες και παιδιά πέφτουν θύματα εκείνων που έχουν τη δύναμη - συχνά άλλων γυναικών και παιδιών, αλλά πιο συχνά ακόμη οπλισμένων αντρών, οπλισμένων είτε με ξίφη είτε με τις γροθιές του! ΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ, όχι με βία (αυτό νομίζω θά 'λεγε ο Χριστός) αλλά με την αγάπη. Αγάπη, ακόμα κι όταν καταγγέλλεις τη βία - αλλά ΠΡΕΠΕΙ να την καταγγείλεις!
Κλικ εδώ για μια από τις πιο ηρωικές & δραματικές ιστορίες όλων των εποχών! Μια ιστορία όμως που ίσως μοιάζει με τη δική σου ή κάποιου δικού σου ανθρώπου, που τον αγαπάς ξεχωριστά...
Αγία του Θεού Χρυσή, πρέσβευε για όλους εκείνους που σου μοιάζουν και για μας...


Υ.Γ.: Ιστοσελίδα για την ενδο-οικογενειακή βία με τηλεφωνικές γραμμές, φορείς φιλοξενίας, στήριξης κ.τ.λ., εδώ. Αν πρέπει, χρησιμοποίησέ την! ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ, ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!
Δες και: αγίες θύματα σκληρής οικογενειακής βίας (αν και η αγία Χρυσή δεν έπεσε θύμα μέλους της οικογένειάς της, θεωρώ ότι το θέμα συνδέεται).
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε